- 44 -
الإمام ناصر محمد اليماني
16 - ربیع الأول - 1432 هـ
20 - 02 - 2011 مـ
۱-اسفند-۱۳۸۹ه.ش.
04:03 صبح
ــــــــــــــــــــــــ
ای علمای مسلمین! چرا از دعوت به حکمیت بر اساس کتاب خداوند، قرآن عظیم رومیگردانید؟
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على حبيبي و جدّي وقدوتي وأسوتي مُحمد رسول الله -صلى الله عليه وآله وسلم- الأطهار والسابقين الأنصار من قبل الفتح والتمكين في الأولين وفي الآخرين وفي الملأ الأعلى إلى يوم الدين..
ای مردم «الأزفة» نزدیک شدهاست و هیچ کس جز خدا نمیتواند سختیهای آن را برطرف سازد [اشاره به آیات کریمه سوره النجم: أَزِفَتِ الْآزِفَةُ ﴿٥٧﴾ لَيْسَ لَهَا مِنْ دُونِ اللَّـهِ كَاشِفَةٌ ﴿٥٨﴾]. ای علمای اسلام و امتشان! صاحب علم کتاب، بسیار از کار شما تعجب میکند! میگویم آیا شما از خردمندان هستید یا از بدترین جنبندگان که خداوند در مورد آنها در آیات محکم کتابش میفرماید:
{إِنَّ شَرَّ الدَّوَابِّ عِندَ اللَّـهِ الصُّمُّ الْبُكْمُ الَّذِينَ لَا يَعْقِلُونَ ﴿٢٢﴾وَلَوْ عَلِمَ اللَّـهُ فِيهِمْ خَيْرًا لَّأَسْمَعَهُمْ وَلَوْ أَسْمَعَهُمْ لَتَوَلَّوا وَّهُم مُّعْرِضُونَ ﴿٢٣﴾}صدق الله العظيم [الأنفال]
شاید یکی از مسلمانان بخواهد بگوید: «ناصر محمد یمانی از خدا بترس؛ این آیه درمورد گروهی از اهل کتاب نازل شده و از آنها به عنوان بدترین جنبندگان یاد میشود چون به سوی حکمیت براساس کتاب محفوظ از تحریف؛ قرآن عظیم دعوت شدند ولی گروهی از اهل کتاب از دعوت به حکمیت براساس قرآن عظبم روگرداندند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ أُوتُوا نَصِيبًا مِّنَ الْكِتَابِ يُدْعَوْنَ إِلَىٰ كِتَابِ اللَّـهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ يَتَوَلَّىٰ فَرِيقٌ مِّنْهُمْ وَهُم مُّعْرِضُونَ ﴿٢٣﴾ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَالُوا لَن تَمَسَّنَا النَّارُ إِلَّا أَيَّامًا مَّعْدُودَاتٍ وَغَرَّهُمْ فِي دِينِهِم مَّا كَانُوا يَفْتَرُونَ ﴿٢٤﴾فَكَيْفَ إِذَا جَمَعْنَاهُمْ لِيَوْمٍ لَّا رَيْبَ فِيهِ وَوُفِّيَتْ كُلُّ نَفْسٍ مَّا كَسَبَتْ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ ﴿٢٥﴾}صدق الله العظيم [آل عمران]
و اما کتابی که از اهل کتاب خواسته شد در موارد اختلاف به حکمیت آن تن در دهند، کتاب خدا قرآن عظیم است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{إِنَّ هَذَا الْقُرْآن يَقُصُّ عَلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ أَكْثَرَ الَّذِي هُمْ فِيهِ يَخْتَلِفُونَ﴿٧٦﴾} صدق الله العظيم [النمل]»
امام مهدی ناصر محمد یمانی در پاسخ آنها میگوید: آیا نمیبینید که بدترین انسانهای اهل کتاب، آنانی هستند که از دعوت به حکمیت براساس کتاب خداوند قرآن عظیم سرباز زدند؟ و سؤالی که مطرح میشود این است: چرا شما هم مانند آنها از دعوت به حکمیت براساس کتاب خدا قرآن عظیم سرباز میزنید؟ آیا از شیاطین بشر شدهاید که سرسختترین دشمن خدا و رسولش و مهدی منتظرند و مردم را از پیروی از ذکر-قرآن- و حکمیت بر اساس آن و همچنین کافربودن نسبت به هر چه که در تورات و انجیل برخلاف قرآن است؛ باز میدارید؟ با این که تورات و انجیل هر دو از نزد خداوند آمدهاند -مگر آن چه که بر خلاف آیات محکم قرآن عظیم باشد- اما این سؤال پیش میآید که چرا محمد رسول الله -صلى الله عليه وآله وسلم- از آنان دعوت نکرد بر اساس تورات و انجیل حکمیت کنند؛ با این که هردوی این کتابها از پروردگار عالمیان بودند؟ جواب را در آیات محکم قرآن عظیم و در این فرموده خداوند تعالی پیدا میکنید:
{وَإِنَّ مِنْهُمْ لَفَرِيقًا يَلْوُونَ أَلْسِنَتَهُمْ بِالْكِتَابِ لِتَحْسَبُوهُ مِنَ الْكِتَابِ وَمَا هُوَ مِنَ الْكِتَابِ وَيَقُولُونَ هُوَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ وَمَا هُوَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ وَيَقُولُونَ عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ وَهُمْ يَعْلَمُونَ﴿٧٨﴾} صدق الله العظيم [آل عمران]
ای مردم؛ آیا نمیبینید؟ با آن که محمد رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم به تورات و انجیل ایمان داشت؛ ولی اهل کتاب را به حکمیت بر اساس این دو کتاب دعوت نکرد تا با مطالبی که به دروغ در این دو کتاب به خدا نسبت داده شده؛ در برابرش حجت باطل نیاورند. چون خداوند وعده نداده بود تورات و انجیل را از تحریف و دستکاری محفوظ نگاه دارد و برای همین هم این دو کتاب تحریف شدهاند و تنها بخش کمی از آنها، همان چیزی است که خداوند نازل کرده است. امام مهدی هم از شما دعوت نمیکند براساس سنت نبوی حکمیت کنید، چون احادیث سنت نبوی هم از تحریف و دستکاری محفوظ نیستند و برای همین خداوند تعالی میفرماید:
{وَيَقُولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُواْ مِنْ عِندِكَ بَيَّتَ طَآئِفَةٌ مِّنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ} صدق الله العظيم [النساء:۸۱]
ای مردم؛ هدف از وارد کردن احادیثی در سنت بیان که از فرمودههای محمد رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم نیستند چیست؟ جواب را در آیات محکم کتاب و در این فرموده خداوند تعالی مییابید:
{أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ أُوتُوا نَصِيبًا مِّنَ الْكِتَابِ يَشْتَرُونَ الضَّلَالَةَ وَيُرِيدُونَ أَن تَضِلُّوا السَّبِيلَ﴿٤٤﴾وَاللَّـهُ أَعْلَمُ بِأَعْدَائِكُمْ وَكَفَىٰ بِاللَّـهِ وَلِيًّا وَكَفَىٰ بِاللَّـهِ نَصِيرًا ﴿٤٥﴾مِّنَ الَّذِينَ هَادُوا يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَن مَّوَاضِعِهِ وَيَقُولُونَ سَمِعْنَا وَعَصَيْنَا وَاسْمَعْ غَيْرَ مُسْمَعٍ وَرَاعِنَا لَيًّا بِأَلْسِنَتِهِمْ وَطَعْنًا فِي الدِّينِ وَلَوْ أَنَّهُمْ قَالُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا وَاسْمَعْ وَانظُرْنَا لَكَانَ خَيْرًا لَّهُمْ وَأَقْوَمَ وَلَـٰكِن لَّعَنَهُمُ اللَّـهُ بِكُفْرِهِمْ فَلَا يُؤْمِنُونَ إِلَّا قَلِيلًا ﴿٤٦﴾يَا أَيُّهَا الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ آمِنُوا بِمَا نَزَّلْنَا مُصَدِّقًا لِّمَا مَعَكُم مِّن قَبْلِ أَن نَّطْمِسَ وُجُوهًا فَنَرُدَّهَا عَلَىٰ أَدْبَارِهَا أَوْ نَلْعَنَهُمْ كَمَا لَعَنَّا أَصْحَابَ السَّبْتِ وَكَانَ أَمْرُ اللَّـهِ مَفْعُولًا ﴿٤٧﴾}صدق الله العظيم [النساء]
ای مردم؛ بنگرید هدفشان از این کار چیست؛ آنها میخواهند شما را از راه حقّ پروردگارتان دور و به گمراهی بکشانند؛ فتوای خداوند در مورد اهداف آنان را در این فرموده خداوند تعالی پیدا میکنید:
{وَيُرِيدُونَ أَن تَضِلُّوا السَّبِيلَ﴿٤٤﴾وَاللَّـهُ أَعْلَمُ بِأَعْدَائِكُمْ وَكَفَىٰ بِاللَّـهِ وَلِيًّا وَكَفَىٰ بِاللَّـهِ نَصِيرًا ﴿٤٥﴾مِّنَ الَّذِينَ هَادُوا يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَن مَّوَاضِعِهِ وَيَقُولُونَ سَمِعْنَا وَعَصَيْنَا}صدق الله العظيم
آنها گروهی از یهودیان هستند که خداوند تعالی درموردشان میفرماید:
{وَيَقُولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُواْ مِنْ عِندِكَ بَيَّتَ طَآئِفَةٌ مِّنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ} صدق الله العظيم.
و اما خداوند هدف آنها را درآیات محکم کتابش برایتان بیان میفرماید:
{وَيُرِيدُونَ أَن تَضِلُّوا السَّبِيلَ﴿٤٤﴾وَاللَّـهُ أَعْلَمُ بِأَعْدَائِكُمْ وَكَفَىٰ بِاللَّـهِ وَلِيًّا وَكَفَىٰ بِاللَّـهِ نَصِيرًا ﴿٤٥﴾مِّنَ الَّذِينَ هَادُوا يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَن مَّوَاضِعِهِ وَيَقُولُونَ سَمِعْنَا وَعَصَيْنَا}صدق الله العظيم
از جمله دروغهای آنان این است که امام مهدی و انصارش به مسجد الحرام پناه میبرند و لشکری که برای جنگیدن با آنان حرکت کرده در منطقه البیداء به زمین فرو میرود و شما این دروغ را نشانهی تصدیق مهدی منتظر میدانید؛ در حالی که همین دروغ باعث گمراه شدن "جهیمان" شد.
ای علمای مسجدالحرام! به خداوند قسم اگر امام مهدی منتظر حقّ پروردگارتان، از این دروغهایی که شما تابع آن هستید؛ پیروی کند؛ باید با انصارم در کشورهای مختلف دنیا قرار بگذارم و در یکی از سالها در زمان حج برایشان موعدی مقرر نمایم تا به صورت ناگهانی در مسجد الحرام حاضر شده و در حرم مکی خونریزی شود. اگر من مهدی منتظر حق نبودم؛ از روایات دروغی که از نظر عقل و منطق پذیرفتنی نیستند پیروی کرده و درست همان حادثهای رخ میداد که برای "جهمیان" رخ داد و ارتش سعودی بر آنان غلبه کرد بدون این که خداوند این ارتش را در البیداء به زمین فرو ببرد؛ چنین اتفاقی اصلاً رخ نداد. اما به پروردگار عالمیان قسم میخورم که من از روایات دروغی که شما پیرو آنها هستید، تبعیت نمیکنم. حتی اگر از این روایات دروغتان پیروی میکردم، بازهم رضایت شما را به دست نمیآوردم والحمدُ لله ربّ العالمين.
ومتأسفانه پایگاه امام مهدی منتظر «منتديات البشرى الإسلاميّة» در کشورعربستان سعودی به ناحق و با ظلم و دشمنی مسدود شده است؛ از عزیزان من در هیئت علمای بزرگ عربستان سؤال میکنم جرم ما چیست؟ مگر نمیبینید که فتوا داده و میگویم من امام مهدی ناصرمحمد یمانی برای شما به خداوند بزرگ قسم میخورم که تنها بعد از تصدیق امرم؛ در کنار مسجد الحرام ظاهر میشوم تا بیعت گرفته و خلافت را اعلان کنم؛ چون قبل از ظهور باید گفتگو کرد و بعد از تصدیق امرم، در کنار بیت العتیق حاضر خواهم شد؛آیا تعقل نمیکنید؟ برای چه از امام ناصر محمد یمانی و پیروانش میترسید و پایگاه او را در سرزمینی که برای من مقدس و عزیز است و محل نزول وحی و این قرآن عظیم است، مسدود کردهاید؛ آیا از خدا نمیترسید؟ اگر راست میگویید دلیلتان برای انسداد پایگاه امام مهدی ناصر محمد یمانی چیست؟ اگر بگویید:" ناصر محمد یمانی؛ پایگاهت را مسدود کردهایم چون بر اساس فتوای خودت بیشترین انصار تو از مردم عرب غیور کشورعربستان سعودی هستند و میترسیم مانند "جهمیان" عمل کنی". امام مهدی ناصر محمد یمانی در پاسخ میگوید: اما امام مهدی حق پروردگارتان دروغ نمیگوید. چطور ممکن است که من به انصارم در کشورهای مختلف فتوا میدهم که ظهور مهدی منتظر در مسجد الحرام برای بیعت؛ به اذن خداوند بعد از تصدیق امرم اتفاق میافتد. چون گفتگو قبل از ظهور است و بعد از تصدیق از سوی اولیای متقیّ مسجد الحرام و هیئت علمای بزرگ آنها و به خصوص بعد از تصدیق آنها؛ مهدی منتظر در کنار بیت العتیق برای بیعت ظاهر میشود، چون آنها اولیای بیت العتیق هستند و امیدوارم خداوند ایشان را از متقیان قرار دهد. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{إِنْ أَوْلِيَاؤُهُ إِلا الْمُتَّقُونَ وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لا يَعْلَمُونَ} صدق الله العظيم [الأنفال:۳۴].
لذا چرا از امام ناصر محمد یمانی و انصار متقیّ او که با فتوای حقّ امامشان مخالفت نمیکنند؛ میترسید؟ ای قوم؛ اگرمن به شما دروغ بگویم و قبل از تصدیق امرم، در بیت العتیق ظاهر شده و همان کاری که "جهمیان" کرد را انجام دهم؛ چطور مردم مرا باور خواهند کرد؟ چطور ممکن است فتوا بدهم قبل از تصدیق از جانب اولیای مسجد الحرام، در آنجا حاضر نخواهم شد؛ ولی قبل از تصدیق به آنجا بیایم؟ این حجت شما بر علیه من خواهد بود؛ آیا تقوا نمیکنید؟
ای علمای اسلام و امتشان؛ به خدا قسم که امام مهدی ناصر محمد یمانی برای شما رحمت است چون به هیچ وجه از امیال و هواهای شما پیروی نمیکند. به خدا قسم که اگر از امیال شما وعلامت فرو رفتن در البیداء پیروی میکردم؛ از راه درست منحرف میشدم و مانند کاری که "جهیمان" کردند در مسجد الحرام خونریزی میشد و پناه برخدا که از جاهلان باشم. امام مهدی حقّ پروردگارتان تا زمانی که زنده است، از امیال شما پیروی نخواهد کرد و این شایسته او نیست؛ پس خود شاهد این امر باشید. من نیازی به رضایت شما ندارم تا به خاطر کسب آن از امیال شما پیروی کنم. بلکه من امام مهدی پیرو رضوان خدا هستم؛ نعیمی که از بهشت خداوند بزرگتر است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَعَدَ الله الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَمَسَاكِنَ طَيِّبَةً فِي جَنَّاتِ عَدْنٍ وَرِضْوَانٌ مِنَ الله أَكْبَرُ ذَلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ﴿٧٢﴾} صدق الله العظيم [التوبة]
خداوند مراهدایت نموده تا پیرو رضوان او باشم؛ و تمام مردم عالم را به راههای سلامت و صلح جهانی میان مسلمان و کافر دعوت میکنم؛ چرا که به هدایت الهی؛ قرآن عظیم پایبند هستم. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{يَهْدِي بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلامِ وَيُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَيَهْدِيهِمْ إلى صراطٍ مستقيمٍ﴿١٦﴾} صدق الله العظيم [المائدة].
ولی شما میخواهید مهدی منتظری بیاید که از امیال شما پیروی کرده و جا پای جای شما بگذارد و به احادیثی تمسک جوید که در سنت نبوی به دروغ به خدا و رسولش نسبت داده شده و نه عقل و منطق آنها را میپذیرد و نه کتاب خدا قرآن عظیم آنها را تصدیق میکند؛ آیا فکر نمیکنید؟ چگونه مهدی منتظر میتواند قبل از گفتگو و تصدیق امرش در کنار بیت العتیق برای بیعت حاضر شود؟ اما این که محمد رسول الله -صلى الله عليه وآله وسلم- به شما فتوا داده است که امام مهدی در کنار بیت العتیق برای بیعت ظاهر خواهد شد؛ به معنای آن است که قبل از بیعت، گفتگو انجام میشود؛ آیا نمی خواهید پند بگیرید؟ یا مگر در انتظار مهدی منتظری هستید که مسّ شیطان رجیم او را آشفته کرده و از کسانی باشد که ندانسته به خداوند نسبت میدهند؟ اکثر آنها پنهان و آشکار منتظر هستند تا مردم بیایند و به او بگویند تو مهدی منتظری و او بگوید نه نه من امام مهدی نیستم و مردم بیشتر اصرار کنند که او مهدی منتظر است؛ چون او مهدی منتظر بودن خود را رد میکند؛ سپس با او بیعت میکنند در حالی که ضعیف و ناتوان- تسلیم خواسته آنها -شده است. آیا این خزعبلات را عقل و منطق میپذیرد؛ البته اگر عقل خود را به کار گیرید! آیا متذکر نمیشوید؟
خلاصه این که در این بیان؛ مهدی منتظر انسانهای خردمند را مورد خطاب قرارمیدهد و از ایشان دعوت میکند تا اگر میخواهند در طریق حق و مستقیم قرار گیرند؛ از ذکر محفوظ از تحریف پیروی کنند و بر آنان است نسبت به هرچه که مخالف آیات محکم قرآن عظیم باشد؛ کافر شوند. فرقی ندارد در تورات و انجیل باشد و یا در سنت نبوی؛ چون آیات محکم قرآن عظیم برهان حق کسانی است که مردم عالم را به سوی حق دعوت میکنند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَكُم بُرْهَانٌ من ربّكم وَأَنزَلْنَا إِلَيْكُمْ نُورًا مُّبِينًا ﴿١٧٤﴾فَأَمَّا الَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّـهِ وَاعْتَصَمُوا بِهِ فَسَيُدْخِلُهُمْ فِي رَحْمَةٍ مِّنْهُ وَفَضْلٍ وَيَهْدِيهِمْ إِلَيْهِ صِرَاطًا مُّسْتَقِيمًا ﴿١٧٥﴾} صدق الله العظيم [النساء].
این ریسمان محکم الهی است و خداوند به شما فرمان داده تا به آن بیاویزید و نسبت به هرچه که مخالف آن است کافر شوید؛ فرقی ندارد در تورات و انجیل باشد یا در سنت نبوی. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعاً وَلاَ تَفَرَّقُواْ}صدق الله العظيم [آل عمران:۱۰۳].
ریسمان و حبلی که خداوند دستور داده تا به آن پایبند بوده و نسبت به هرچه که مخالف آن است کافر شوید؛ چیست؟ جواب را در آیات محکم کتاب و در این فرموده خداوند تعالی پیدا میکنید:
{يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَكُم بُرْهَانٌ من ربّكم وَأَنزَلْنَا إِلَيْكُمْ نُورًا مُّبِينًا ﴿١٧٤﴾فَأَمَّا الَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّـهِ وَاعْتَصَمُوا بِهِ فَسَيُدْخِلُهُمْ فِي رَحْمَةٍ مِّنْهُ وَفَضْلٍ وَيَهْدِيهِمْ إِلَيْهِ صِرَاطًا مُّسْتَقِيمًا ﴿١٧٥﴾} صدق الله العظيم [النساء]
و من امام مهدی منتظرناصر محمد یمانی، خداوند واحد قهار؛ تمام انصار و همهی مسلمانان و کافران را به شهادت میگیرم که من امامی هستم که به ریسمان الهی و ذکری که در طول اعصار، از تحریف به دست شیاطین بشر محفوظ مانده است، پایبند هستم و در دوران گفتگو قبل از ظهور از شما دعوت میکنم بر اساس این ذکر حکمیت کرده و پیرو آن باشید؛ اگر به آن ایمان دارید. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَهَذَا كِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ مُبَارَكٌ فَاتَّبِعُوهُ وَاتَّقُوا لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ﴿١٥٥﴾} صدق الله العظيم [الأنعام]
کسانی که با آیات محکم کتاب؛ قرآن عظیم مخالفت کرده وخود را هدایت شده هم میدانند؛ چه گمانی دارند؟ هیهات هیهات؛ چگونه کسی که از آن چه که برخلاف آیات محکم کتاب خدا قرآن عظیم است، پیروی میکند؛ میتواند به سوی حق هدایت شود؟ مگر محمد رسول الله به حق فتوا نداده است و ایشان صلوات و سلام بر او و خاندان مطهرش باد فرموده است:
[قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: يا عليّ إنها ستكون فتنة، فقلت: وما المخرج منها يا رسول الله؟. قال: كتاب الله عز وجل، فيه نبأ ما قبلكم وفصل ما بينكم وخبر ما بعدكم، وهو الفصل ليس بالهزل، من تركه من جبار قصمه الله، ومن ابتغى الهدى في غيره أضله الله، وهو حبل الله المتين وهو الذكر الحكيم وهو الصراط المستقيم وهو الذي لا تلتبس به الألسن ولا تزيغ به الأهواء ولا يخلق عن كثرة الرد، ولا يشبع منه العلماء ولا تنقضي عجائبه، وهو الذي لم يتناه الجنّ إذ سمعته أن قالوا: {إنا سمعنا قرآنا عجبا} من قال به صدق، ومن حكم به عدل، ومن اعتصم به فقد هدي إلى صراطٍ مستقيمٍ] صدق عليه الصلاة والسلام
[رسول الله صلى الله عليه وسلم فرمود: یا علی؛ فتنهای خواهد آمد. گفت: راه خروج از آن چیست یا رسول الله؟ رسول الله پاسخ داد: کتاب خداوند عزوجل که خبر گذشته و حال و آینده در آن است. این کتاب سخن فیصله دهنده و حرف آخر است و شوخی نیست. هر جباری که آن را رها کند؛ خداوند او را درهم میشکند و هرکس هدایت را در غیر آن بجوید؛ خداوند گمراهش میکند. این حبل متین الهی و ذکر حکیم و صراط مستقیم است زبانها بدان التباس و ابهام پيدا نميكنند هواها با آن به كجي و انحراف نميگرايند، و با وجود بسياري تكرار كهنه نميشود ، علما از آن سير نميشوند، و عجايب و شگفتيهاي آن به پايان نميآيد و قرآن است كه چون جنيان آن را شنيدند، بيدرنگ گفتند: (ما قرآن عجيبي را شنيديم كه به سوی رشد راه مينمايد) «جن/2 ـ 1». و هر كس به قرآن سخن گفت، راست گفت و هرکس بر اساس آن حکم کرد؛ به عدالت رفتار کرد و هرکس به آن آویخت؛ بهسوي راه راست هدايت شد».]
ولی با وجود این که این حدیث بی شک و تردید حق است؛ از آن پیروی نمیکنید! ای مردم؛ چرا به سوی کتاب خدا و سنت حق رسولش بازنمیگردید؟ راه هدایت شما چیست؟ بسیاری از عقاید شما بر خلاف کتاب خدا و سنت حق رسول اوست. ای امت اسلام! شما را چه میشود؟ چرا از کسی که شما را به سوی حقّ آمده از نزد پروردگارتان دعوت میکند؛ پیروی نمیکنید؟ آیا منتظرید علمای بزرگ و مفتیان کشورها و خطبای منابر آن را تأیید کنند؟ اما شما که بیان حق قرآن عظیم را میفهمید؛ کتابی که امام مهدی ناصر محمد یمانی از آن برای شما حجت میآورد؛ امامی که به اذن خداوند قرآن عظیم را به گونهای برایتان بیان میکند که عالم و جاهل بتوانند درک کنند. سکوت علما و خطبای منابر شما به دلیل این است که امام مهدی دربرابرشان حجت اقامه کرده است. والله که اگر در بیانات او به اندازه سر سوزنی نقص پیدا کرده بودند؛ کوتاه نیامده و به شدت با من جدال میکردند و فریاد زده و سر و صدا راه میانداختند. ولی هیهات هیهات؛ کسی نیست که از قرآن عظیم با امام مهدی مجادله کند و من به حق بر او غلبه نکنم. من راست میگویم و این تحدی از روی غرور نیست بلکه حقّ آمده از نزد پروردگار عالمیان است.
گرچه ابوحمزه بعد از این که برایش روشن شد امام ناصر محمد یمانی مردم را به سوی حق دعوت کرده و راه راست را نشان میدهد، تلاش کرد از راه اینترنت جهانی؛ نور خدا را خاموش کرده و مردم را از پیروی از او بازدارد. اما جرأت نکرد با امام مهدی ناصر محمد یمانی مباهله کند؛ چون اگر ابوحمزه مانند محمودی از گمراهان بود، با من مباهله میکرد؛ گمراهان(الضالین) تصور میکنند اعمالشان نیک است؛ اما سعی و تلاششان در دنیا به هدررفته؛ ولی کسانی که مورد غضب خداوندند(المغضوب علیهم) برخی منافقینی هستند که در ظاهر خود را مؤمن نشان میدهند ولی کفر و مکر خود برای بازداشتن مسلمانان و تمام بشریت از پیروی از ذکر-قرآن- را پنهان میکنند. آنها به شدت تلاش میکنند مردم به حکمیت بر اساس کتاب خدا رونیاورند. آنها همان کاری را میکنند که اصحابشان در زمان جدم محمد رسول الله -صلى الله عليه وآله وسلم- میکردند و خداوند تعالی میفرماید:
{وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ تَعَالَوْاْ إِلَىَ مَآ أَنزَلَ اللّهُ وَإِلَى الرّسُولِ رَأَيْتَ الْمُنَافِقِينَ يَصُدّونَ عَنكَ صُدُوداً﴿٦١﴾} صدق الله العظيم [النساء].
این همان کاری است که ابوحمزه محمود مصری در دوران برانگیخته شدن مهدی منتظرناصر محمد یمانی انجام داده و شب و روز و به شدت سعی میکند مردم را از پیروی از ذکر و حکمیت بر اساس آن بازدارد. او و همراهانش بدون خستگی تلاش میکنند از هر وسیله و راهی استفاده کنند تا مردم را از دعوت امام مهدی ناصر محمد یمانی دور و منحرف کنند؛ چرا که نمیخواهند دعوت امام مهدی ناصر محمد یمانی محقق شود. امامی که مردم را به سوی کتاب خدا قرآن عظیم و تمسک به محکمات آن و حکمیت براساس آن دعوت مینماید و ازآنها میخواهد نسبت به هرچه که بر خلاف آیات محکم آن است کافر شوند؛ فرقی ندارد در تورات و انجیل باشد یا در سنت نبوی. اما مسلمانان واقعی که تسلیم پروردگارشان شدهاند خواهند گفت: شنیدیم و اطاعت کردیم. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{إِنَّمَا كَانَ قَوْلَ الْمُؤْمِنِينَ إِذَا دُعُوا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ أَن يَقُولُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا وَأُوْلَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ﴿٥١﴾} صدق الله العظيم [النور].
اما در کتاب خداوند، کسانی که از جنس ابوحمزه هستند را چنین مییابید:
{مِنَ الَّذِينَ هَادُوا يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَنْ مَوَاضِعِهِ وَيَقُولُونَ سَمِعْنَا وَعَصَيْنَا}صدق الله العظيم [النساء:۴۶].
یعنی به قرآن ایمان دارند ولی به دعوت به حکمیت بر اساس قرآن و تبعیت از آن پاسخ نمیدهند. برای اینان ولی و نصیری جز خدا نیست و او بین من و آنها به حق حکم خواهد کرد و خداوند اسرع الحاسبین است.
وسلامٌ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين..
أخوكم الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.
اقتباس: اضغط للقراءة