- 4 -
الإمام ناصر محمد اليماني
02 - صفر - 1430 هـ
01-29 -2009 مـ
۱۰ - بهمن - ۱۳۸۷ ه.ش.
01:43 صبــاحــا
_________
به خداوند قسم که من میدانم تو شیطان رجیمی و ازکسانی هستی که از حق کراهت دارند..
ای علم الجهاد؛ امت بعد از ظهوراز حقیقت تو آگاه میشوند. به خداوندی که خدایی جز او نیست توازشیاطین بشرهستی . آنان هنگامی که راه حق را میبینند، آن را انتخاب نمیکنند و با دیدن راه بغی و باطل؛ در آن قدم میگذارند و کسانی را به دوستی میگیرند که به خداوند افترا میزنند؛ هرکجا که آنها را دیدید؛ ایشان را گرفته و به قتل برسانید(اشاره به آیه کریمه: مَّلْعُونِينَ ۖ أَيْنَمَا ثُقِفُوا أُخِذُوا وَقُتِّلُوا تَقْتِيلًا ﴿٦١﴾ سوره احزاب). من انکار نمیکنم که خداوند بین فرد و قلبش حائل میشود ولی تصرف در قلب انسان بر حسب اختیار خود انسان است و اگر در طلب هدایت باشد و به درگاه خدا انابه نماید و به دنبال حق بگردد؛ خداوند او را هدایت خواهد کرد؛ مانند ابراهیم که به درگاه خداوند انابه کرده و به دنبال حق میگشت . از خداوند میخواست او را هدایت کند و گفت من رنجورم [ مترجم: یعنی نفسش متألم است و رنج میکشد، چراکه میخواهد حق را عبادت کند نه باطل را] و اگرپروردگارم مرا هدایت نکند؛ از قوم ظالمین خواهم بود. چون میخواست حق را عبادت نماید و غیر حق نمیخواست؛ خداوند او را به سوی حق هدایت نمود که تصدیق وعده حق خداوند است:
{ وَٱلَّذِينَ جَـٰهَدُواْ فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ ٱلله لَمَعَ ٱلْمُحْسِنِينَ ﴿٦٩﴾ }صدق الله العظيم، [العنكبوت]
هدایت او بعد از انابه به درگاه خداوند بود وبا جستجوی فکری به دنبال حق؛ خداوند او را به سوی خود هدایت کرد و گفت: "وجهت وجهي للذي فطر السماوات والأرض حنيفاً مُسلماً وما أنا من المُشركين،" لذا هدایت؛ هدایت الهی است ولی خداوند میخواهد به درگاهش انابه کنی تا تو را به راه راست -صراط مستقیم- هدایت نماید زیرا که خداوند بین فرد و قلبش حائل میشود. در این رابطه مثالی برایت میآورم؛ بسیاری از مسلمانان نماز نمیخوانند با وجود اینکه میدانند کسی که نماز نمیخواند فرجام کارش در آتش است که بد جایگاهی است؛ آیا آگاهی از این امر در نزد پروردگار به کارشان میآید؛ اینکه میدانند خداوند حق است و برانگیختگی حق است و بهشت و آتش حق است و محمد رسول حق خداوند و قرآن نیز حق است! آنها این را میدانند و به آن ایمان دارند ولی علت هدایت نشدنشان این است که به درگاه پروردگارشان انابه نمیکنند برای همین خداوند بین آنان و قلبشان حائل می شود و هرگونه که بخواهد در آن تصرف مینماید ولی در حق انسانها ظلم نمینماید؛ بلکه چون آنها منحرف شدهاند، خداوند نیز قلبشان را منحرف و تنگ مینماید؛ این بیان تورا به شدت عصبانی کرده است چراکه نمیخواهی مردم به راه خداوند عزیز و حمید هدایت شوند و کسی که انابه نکند؛ مورد مغفرت خداوند قرار نگرفته وهدایت نخواهد شد ای علم الجهاد. خداوند تعالی میفرماید:
{قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّـهِ ۚ إِنَّ اللَّـهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا ۚإِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ﴿٥٣﴾وَأَنِيبُوا إِلَىٰ رَبِّكُمْ وَأَسْلِمُوا لَهُ مِن قَبْلِ أَن يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ ﴿٥٤﴾وَاتَّبِعُوا أَحْسَنَ مَا أُنزِلَ إِلَيْكُم مِّن رَّبِّكُم مِّن قَبْلِ أَن يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ بَغْتَةً وَأَنتُمْ لَا تَشْعُرُونَ ﴿٥٥﴾أَن تَقُولَ نَفْسٌ يَا حَسْرَتَىٰ عَلَىٰ مَا فَرَّطتُ فِي جَنبِ اللَّـهِ وَإِن كُنتُ لَمِنَ السَّاخِرِينَ ﴿٥٦﴾أَوْ تَقُولَ لَوْ أَنَّ اللَّـهَ هَدَانِي لَكُنتُ مِنَ الْمُتَّقِينَ ﴿٥٧﴾}صدق الله العظيم [الزمر]
از خدا پروا کن؛ این آیات از آیههای محکم و آیات امالکتابند. به فرموده خداوند تعالی توجه کن:{وَأَنِيبُوا إِلَىٰ رَبِّكُمْ وَأَسْلِمُوا لَهُ مِن قَبْلِ أَن يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ ﴿٥٤﴾وَاتَّبِعُوا أَحْسَنَ مَا أُنزِلَ إِلَيْكُم مِّن رَّبِّكُم مِّن قَبْلِ أَن يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ بَغْتَةً وَأَنتُمْ لَا تَشْعُرُونَ ﴿٥٥﴾أَن تَقُولَ نَفْسٌ يَا حَسْرَتَىٰ عَلَىٰ مَا فَرَّطتُ فِي جَنبِ اللَّـهِ وَإِن كُنتُ لَمِنَ السَّاخِرِينَ ﴿٥٦﴾أَوْ تَقُولَ لَوْ أَنَّ اللَّـهَ هَدَانِي لَكُنتُ مِنَ الْمُتَّقِينَ ﴿٥٧﴾}صدق الله العظيم [الزمر]،
به کلام خداوند تعالی نظر کن: أَوْ تَقُولَ لَوْ أَنَّ اللَّهَ هَدَانِي لَكُنتُ مِنَ الْمُتَّقِينَ }صدق الله العظيم، [الزمر:۵۷]
حجت خداوند برای نفسی که خواهد گفت اگر خداوند مرا هدایت میکرد من از متقیان بودم؟ حجت خداوند را در فرموده مییابید:
{وَأَنِيبُوا إِلَىٰ رَبِّكُمْ وَأَسْلِمُوا لَهُ مِن قَبْلِ أَن يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ ﴿٥٤﴾}صدق الله العظيم، [الزمر]
هدایت؛ هدایت الهی است بله؛ ولی هدایت را از خدا طلب کن واز درگاه خداوند بخواه تا تو را به سوی خودش هدایت نماید.
تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{ قُلْ إِنَّ اللّهَ يُضِلُّ مَن يَشَاء وَيَهْدِي إِلَيْهِ مَنْ أَنَابَ } صدق الله العظيم، [الرعد:۲۷]
و تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَٰئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ ﴿١٨﴾}صدق الله العظيم، [الزمر]
و تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَأَنِيبُوا إِلَىٰ رَبِّكُمْ وَأَسْلِمُوا لَهُ مِن قَبْلِ أَن يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ ﴿٥٤﴾ وَاتَّبِعُوا أَحْسَنَ مَا أُنزِلَ إِلَيْكُم مِّن رَّبِّكُم مِّن قَبْلِ أَن يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ بَغْتَةً وَأَنتُمْ لَا تَشْعُرُونَ ﴿٥٥﴾}صدق الله العظيم، [الزمر]
میبینی که من بهترین سخن و فصیح ترین و واضح ترین آن را آوردم ؛ آیات بینهای که برای جاهل و عالم واضحاند؛ علم الجهاد؛ اگر به دنبال هدایت نیستی و میخواهی به خداوند نسبت دروغ بدهی و بگویی خداوند با تو سخن میگوید! به خدا قسم که کسی جز شیطان رجیم با تو حرف نمیزند وتو را به راه راست هدایت نکرده و آن را کج مینمایاند. هرگز از امیال تو پیروی نمیکنم و مانند توبه خداوند افترا نمیزنم. چنان که تو تصور میکنی کتاب جدیدی وجود ندارد و من از چهار سال قبل از حال تو باخبرم و میدانم از شیاطین بشراز قوم یهودی و نسیم نیز همینطور و مردم را به راه شیطان رجیم دعوت میکند و اگر اول شب مرا تصدیق کنید، در پایان شب نسبت به من کافر میشوید هدفتان این است تا انصار را که حق را تصدیق کردهاند؛ مانند خود از تصدیق و پیروی از حق بازدارید و همانا که شما مانند اولیایتان هستید که خداوند پیش از این درباره آنها فرموده است:
{ وَقَالَت طَّائِفَةٌ مِّنْ أَهْلِ الْكِتَابِ آمِنُوا بِالَّذِي أُنزِلَ عَلَى الَّذِينَ آمَنُوا وَجْهَ النَّهَارِ وَاكْفُرُوا آخِرَهُ لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ ﴿٧٢﴾ }صدق الله العظيم، [آل عمران]
من حقیقت شما را آشکار کردم و حال هرکس میخواهد از شما پیروی کند؛ بکند و کسی هم که بخواهد از حق پیروی کند؛ چنین کند و حکم با خداوند و او خیرالحاکمین است.
وسلامٌ على المُرسلين والحمدُ لله رب العالمين..