- 1 -
الإمام ناصر محمد اليماني
02 - 09 - 1430 هـ
23 - 08 - 2009 مـ
الإمام ناصر محمد اليماني
02 - 09 - 1430 هـ
23 - 08 - 2009 مـ
۱-شهریور-۱۳۸۸ه.ش
01:09 صباحاً
ــــــــــــــــــــــ
بله من دو غیبت داشتم که یکی از آنها طولانیتر از دیگری بود ..
01:09 صباحاً
ــــــــــــــــــــــ
بله من دو غیبت داشتم که یکی از آنها طولانیتر از دیگری بود ..
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته. میدانیم الائمة عليهم السلام دارای عصمت تکوینی هستند؛ نظر شما در این مورد چیست؟
و میدانیم امام علیه السلام از کودکی میداند امام است؛ آیا شما میدانستی امامی یا چه؟ میدانیم امام به دنیا آمده و غایب شده است؛ تو به دنیا آمده بودی –یا در این عصر- به دنیا آمدهای؟ امامت منحصربه فرزندان امام حسین است آیا تو از فرزندان امام حسین علیه السلامی؟ خواهش میکنم برادرمان ناصر محمد یمانی فقط پاسخگوی این سؤالات باشد. نهایت تشکر و تقدیر را از شما میکنم. والسلام علیکم و رحمة الله و برکاتة
بسم الله الرحمن الرحيم، وسلامٌ على المُرسَلين والحمدُ للهِ ربِّ العالمين.. برادر گرامی! قبلاً به حق فتوا داده بودیم هیچ بشری وجود ندارد که در زمان حیاتش از خطا معصوم باشد و خداوند هرکس را که توبه و انابه کند؛ مورد مغفرت قرار میدهد. من د رکتاب احدی از مردم را پیدا نمیکنم که معصوم از خطا باشد وولو یک مرتبه خطا نکرده باشد. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَلَوْ يُؤَاخِذُ اللَّـهُ النَّاسَ بِظُلْمِهِم مَّا تَرَكَ عَلَيْهَا مِن دَابَّةٍ} صدق الله العظيم [النحل:61].
{ و اگر خداوند مردم را به خاطر ستمشان بازخواست و عذاب کند، هیچ جنبندهاى را روى آن [زمین] باقى نمىگذارد،}
از این آیه این فتوای حق را برای شما استنباط میکنیم: عصمت تنها از آن خداوند است ودر کتاب میبینیم که حتی تمام ملایکه مرتکب خطای بزرگی شدند و آن هم این سخن ایشان بود که گفتند:
از این آیه این فتوای حق را برای شما استنباط میکنیم: عصمت تنها از آن خداوند است ودر کتاب میبینیم که حتی تمام ملایکه مرتکب خطای بزرگی شدند و آن هم این سخن ایشان بود که گفتند:
{قَالُوا أَتَجْعَلُ فِيهَا مَن يُفْسِدُ فِيهَا وَيَسْفِكُ الدِّمَاءَ} صدق الله العظيم [البقرة:30]،
{ گفتند: «آیا کسى را در زمین قرار مىدهى که در آن فساد کند و خونها بریزد؟}
و خطایی که در حق پروردگارشان مرتکب شدند این بود که آنها که از خداوندشان داناتر و عالمتر نیستند که در حق پروردگارشان چنین سخن ناحقی را برزبان آورند؛ انگار که آنان از خداوند اعلمتر هستند! این خطای بزرگی در نزد خداوند است و ملایکه متوجه خطای خود نشدند مگر بعد از آن که خداوند فرمود:
{أَنبِئُونِي بِأَسْمَاءِ هَـٰؤُلَاءِ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ} صدق الله العظيم [البقرة:31]،
{«اگر راست مىگویید؛ اسامى اینها-خلفای خداوند در زمین- را به من خبر دهید.»}
بنگرید خداوند تعالی به ملایکه چه میفرماید:
{إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ} صدق الله العظيم
{«اگر راست مىگویید}
این جا بود که ملایکه دریافتند در حق پروردگارشان مرتکب خطا شدند چون از خداوند اعلمتر نیستند و لذا گفتند:
{قَالُوا سُبْحَانَكَ لَا عِلْمَ لَنَا إِلَّا مَا عَلَّمْتَنَا ۖ إِنَّكَ أَنتَ الْعَلِيمُ الْحَكِيمُ ﴿٣٢﴾} صدق الله العظيم [البقرة].
{گفتند: «پروردگارا! تو پاک و منزهى! ما چیزى جز آنچه تو به ما آموختهاى نمىدانیم، همانا تو داناى حکیمى!»}
من در کتاب فقط یک نفر را معصوم مییابم که هیچ چیز مانند او نیست؛ خداوند و پروردگار عالمیان.
من در کتاب فقط یک نفر را معصوم مییابم که هیچ چیز مانند او نیست؛ خداوند و پروردگار عالمیان.
و اما سؤالت: " آیا ناصر محمد یمانی از زمان کودکی میدانست او مهدی منتظر است"؟ نزدیک بیست سال بیشتر یا کمتر این احساس قلبی من بود ولی به خدا پناه میبردم تا مبادا وسوسه شیطان رجیم باشد؛ چون شیاطین در نفس بسیاری از مردم این وسوسه را القا میکنند که آنان مهدی منتظرند؛ تا ندانسته به خدا نسبت دهند. من به مردم در مورد مهدی منتظر بودنم فتوا ندادم مگر بعد از آن که از نزد پروردگارم به بندهاش به حق فتوا داده شد. خداوند برهان درستی این ادعا را در این قرار داد که مرا از نظر علمی بر تمام علمای امت فزونی بخشیده است و هیچ کس نیست که از قرآن با من مجادله کند؛ مگر این که من با برهان علمی ملجم بر او مهیمن شوم و این برهان کسی است که به امر خدا برای امامت ورهبری مسلمانان برگزیده شده است.
و اما درمورد غیبتها؛ به خدا قسم که جز حق را نمیگویم. بله به دلایل شخصی دو غیبت از خانواده و کشورم داشتم که یکی از دیگری بزرگتر بود و دوست ندارم دوباره آنها را به یاد آورم. مهم این است که بعد از اولین غیبتم آنها فهمیدند من کجای این زمین هستم وبعد از این که در جریان حمله امریکا وجنگ علیه سفیانی مرا از راه شبکههای ماهوارهای در عراق دیدند؛ تعجب کردند. من تنها یک هفته قبل از آغاز جنگ وارد عراق شده بودم و برای دفاع از مسلمانان و زمین وشرف و حیثیتشان در کنار صدام حسین قرار گرفتم ولی نمیدانستم او سفیانی است ولی خائنان به مجاهدان خیانت کردند و از پشت سر با آنها جنگیده و آنان را میکشتند؛ که همین باعث شد مجبور شوند عقب نشینی کنند.
در هر صورت خانواده و تمام اصحابی که مرا میشناختند و دوستانم و تمام هم قبیلههایم و افراد قبایل دیگر که مرا میشناختند همگی گمان کردند درعراق کشته شدهام و بعد از غیبت دوم وقتی در یمن ظاهر شدم شگفت زده شدند و دو غیبت من تمام شد و بازگشت امور به خداوند است. به پروردگار عالمیان قسم؛ من نقشه این غیبتها را نکشیده بودم و ولی این دو غیبت در زمان مقدر شده در کتاب مسطور رخ داد.
و اما در مورد نسّب من؛ من از ذریه امام حسین علی بن ابی طالب علیهم الصلاة و السلام هستم.
وسلامٌ على المرسَلين، والحمد لله ربِّ العالمين ..
أخوكم الإمام ناصر محمد اليماني .
اقتباس: اضغط للقراءة