- 1 -
الإمام ناصر محمد اليماني
26 - 04 - 1430 هـ
22 - 04 - 2009 مـ
۲ - اردیبهشت - ۱۳۸۸ ه.ش.
09:21 مساءً
_______
وقت خروج دجال از کتاب [قرآن عظیم]
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على خاتم الأنبياء والمرسلين النَّبي الأميّ الأمين وآله الطاهرين والتابعين للحقّ إلى يوم الدين..
برادر گرامی؛ همانا که خداوند امام مهدی را با بیان حق قرآن عظیم برانگیخته و او با علم و منطقی که در دنیای واقعی و حقیقی وجود دارد با آنها جهادی بزرگ میکند. من از خواستهها و امیال آنان پیروی نمیکنم و آن را -قرآن- برای مردمی که عالم هستند، روشن میسازم. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
الإمام ناصر محمد اليماني
26 - 04 - 1430 هـ
22 - 04 - 2009 مـ
۲ - اردیبهشت - ۱۳۸۸ ه.ش.
09:21 مساءً
_______
وقت خروج دجال از کتاب [قرآن عظیم]
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على خاتم الأنبياء والمرسلين النَّبي الأميّ الأمين وآله الطاهرين والتابعين للحقّ إلى يوم الدين..
برادر گرامی؛ همانا که خداوند امام مهدی را با بیان حق قرآن عظیم برانگیخته و او با علم و منطقی که در دنیای واقعی و حقیقی وجود دارد با آنها جهادی بزرگ میکند. من از خواستهها و امیال آنان پیروی نمیکنم و آن را -قرآن- برای مردمی که عالم هستند، روشن میسازم. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَكَذَٰلِكَ نُصَرِّفُ الْآيَاتِ وَلِيَقُولُوا دَرَسْتَ وَلِنُبَيِّنَهُ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ ﴿١٠٥﴾ } صدق الله العظيم [الأنعام].
درمورد بیان علمی از قرآن؛ در این مجال تنها اهل علم آن را درک میکنند و میبینند حق است و از نزد پروردگار آمده است و راه خداوند حمید را نشان میدهد. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
درمورد بیان علمی از قرآن؛ در این مجال تنها اهل علم آن را درک میکنند و میبینند حق است و از نزد پروردگار آمده است و راه خداوند حمید را نشان میدهد. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَيَرَى الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ الَّذِي أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن ربّك هُوَ الحقّ وَيَهْدِي إِلَى صِرَاطِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ﴿٦﴾ } صدق الله العظيم [سبأ]
پس اگر از عالمان باشی؛ برایت روشن خواهد شد که این بیان از نظر منطقی و علمی حق است؛ خداوند قرآن را مرجع دقیق علومِ عالمِ وجود قرار داده و ما از علوم نسبی پیروی نمیکنیم. من از آنچه که در علوم نسبی، بر خلاف علوم قرآنی در مورد عالم وجود [کون] باشد؛ پیروی نمیکنم. برای مثال موضوع دوران و چرخش خورشید زمانی کشف شد که یکی ازعلمای نجوم، لکه سیاهی را در سطح خورشید مشاهده کرد. این لکه پنهان شد و بعد از ۲۵ روز لکه دیگری ظاهر شد و لذا گمان کرد خورشید در این مدت یک بار، دور خود چرخیده است. او گمان کرد این لکه ثابت است و همان لکهای است که قبلا دیده است و بر همین اساس، دانستههای خود را منتشر نمود. اما متوجه شدند که لکههای خورشیدی متعدد بوده و ظاهر و مخفی میشوند و گمان آن دانشمند نجوم غلط از آب درآمد که فکر میکرد یک لکه ثابت روی سطح خورشید است و بر اساس ظهور مجدد آن لکه روی سطح خورشید فرضیه علمی خود در مورد مدت زمان چرخش خورشید به دور خودش [حرکت وضعی] را پایه ریزی کرده بود. اما روشن شد در سطح خورشید لکههای متعدد وجود دارند نه یک لکه و این لکهها ظاهر و مخفی میشوند.
قرآن عظیم روشن میکند که سرعت ماه بیش از خورشید است؛ اما آنها سرعت خورشید را بیشتر میدانند چون میگویند خورشید در عرض ۲۵ روز؛ یک دور به دور خودش میچرخد. ولی من این امر را رد کرده و به حق از کتاب برهان آوردم و مدتِ سال شمسی در خودخورشید و سال قمری در خود ماه را برایشان تشریح کرده و آن را به حق ثابت نمودم. و الحمدلله که آنها در سطح خورشید لکههای متعدد پیدا کردهاند. در سطح خورشید تنها یک لکه وجود ندارد و هم چنین دریافتهاند اینها ثابت نیستند و به علت کنشهای حرارتی خورشید (الوهج الشمسی) ایجاد میشوند و تمام حقایق علمیای که پیرامون دوران خورشید به آن رسیدهاند بر اساس دیدن لکههای خورشیدی است. اما این نمیتواند مبنای محاسبه زمانِ دورانِ خورشید به دور خود باشد، چون این لکه ها ثابت نیستند. اما مشکل آنها این است که وقتی متوجه میشوند خطا کردهاند؛ آن را برای مردم روشن نمیکنند چون میترسند جایگاه و موقعیت علمیشان در برابر سایر علوم به خطر بیفتد. به اکتشافات علمی اخیر آنها که نشان میدهد این لکهها ثابت نیستند بنگرید:
تعداد این لکههای خورشیدی متغیر و در زمانهای مختلف زیاد و کم میشود و در طول هر ده یا یازده سال از جمله سالهای ۱۴۳۷ میلادی و ۱۹۴۷ و ۱۹۵۸ میلادی؛ دانشمندان توانستند تعداد بسیار زیادی از این لکهها را شناسایی کنند. شکلِ این لکههایی که در سطح خورشید هستند هم متنوع است و اگر روزانه آنها را زیر نظر داشته باشیم متوجه حرکت آنها در سطح خورشید میشویم .اما وجود آنها نشانهای دال بر چرخش خورشید دور محور خود است و با زیر نظر گرفتن این لکهها دانشمندان میتوانند سرعت دوران خورشید به دور خود را و همچنین مدتی که برای این دوران لازم است، محاسبه کنند.
برخی اوقات ممکن است خورشید صدها لکه داشته باشد و در زمانهای دیگر فاقد لکه باشد و دلیلش این است که لکههای خورشیدی دارای دورههای زمانی هستند و در خلال آن ظاهر میشوند. این دورههای زمانی حدود ۱۱ سال است. برای مثال در سال اول خورشید هیچ لکهای ندارد و بعد از پنج و نیم سال بالاترین تعداد لکهها در سطح آن دیده میشود و پنج سال و نیم بعد؛ هیچ لکهای روی سطح خورشید نیست....پایان سخنان آنان...
لذا نمیدانند برای کامل شدن دوران خورشید حول محور خود چقدر زمان لازم است. ولی از خلال بررسی لکههای خورشیدی متوجه چرخش خورشید شدهاند اما نمیدانند چقدر طول میکشد تا خورشید یک دور حول محور خود بچرخد؛ چون نمیتوانند. خورشید روز و شب ندارد و همیشه روشن است و آنها با زیر نظر گرفتن لکههای خورشیدی به چرخش آن پی بردهاند.اما من تنها علومی را تصدیق میکنم که منطقی و دقیق باشند، ولی از علوم نسبی آنها پیروی نمیکنم چون اگر بر خلاف کتاب خدا باشند؛ شایسته نیست مهدی منتظر حق؛ بهناحق از امیال آنها پیروی کند.
من ۳۶۵ روزه بودن مسیر فلکی ( حرکت انتقالی) زمین را هم، رد میکنم؛ این "النسیء" است و در کتاب زیاد کردن ایام سال بیش از ۳۶۰ روز حرام شده است.
این برخلاف کلام خداوند تعالی است که میفرماید:
{إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ عِنْدَ اللَّهِ اثنا عَشَرَ شَهْراً فِي كِتَابِ اللَّهِ يَوْمَ خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ مِنْهَا أَرْبَعَةٌ حُرُمٌ} صدق الله العظيم [التوبة:۳۶].
از نظر اسرار حساب در کتاب، زمان، از لحظه تولد هلال محاسبه میشود. در کتاب چنین مییابم که باید ۱۲ ساعت از عمر هلال و جدا شدن ماه از خورشید بگذرد تا بتوان آن را با چشم [غیر مسلح] مشاهده نمود و اگر از هر ماه ۱۲ ساعت کم کنیم [از آنجا که بر اساس کتاب، هر سال ۱۲ ماه دارد] با کم کردن ۱۲ ساعت از هر ماه؛ شش روز از سال حقیقی- براساس لحظه تولد هلال- کم آورده و سال هجری ۳۵۴ روز میشود. ولی اگر تولد هلال را درست از لحظه ولادتش حساب کنیم؛ طول یک سال با دقت تمام و بدون خطا ۳۶۰ روز میشود و اضافه کردن به این عدد «النسیء» است که دروغ و ناحق است.
به حساب کتاب نگاه کن. «یوم الله» بر اساس حساب، معادل هزار سال شماست. حال «سنة الله» در کتاب چقدر خواهد شد؟ جواب: ۳۶۰هزار سال بر حسب شمارش ما و در این هیچ شک و تردیدی نیست. این بر اساس حساب روزها نزد ما و کامل شدن حرکت کره زمین در مدارش در عرض یک سال [بر اساس محاسبات زمینی] است. از آنجا که واحد عالم وجود در کتاب «ذره» است و عالم وجود از ذرات ساخته شدهاست، واحد زمان در کتاب هم ثانیه است و اگر در کتاب به ثانیه بنگریم میبینیم که ثانیههای «یوم الله» در حساب ِکتاب، هر ثانیهاش برابر ۳۶۰ هزار ثانیه ساعتی است که بر دست شماست. و اما یک دقیقه از دقایق «یوم الله» در کتاب برابر ۳۶۰ هزار دقیقه از دقایق ساعت شماست و یک ساعت از ساعات بر اساس «یوم الله» در کتاب برابر ۳۶۰ هزار ساعت شماست و اما یک روز از «ایام الله» در کتاب معادل ۳۶۰ هزار روز شماست و اگر این ۳۶۰ هزار روز را به سال تبدیل کنیم نتیجه دقیق و بدون خطای آن برابر هزار سال شما میشود: كَأَلْفِ سَنَةٍ مِمَّا تَعُدُّونَ.از نظر اسرار حساب در کتاب، زمان، از لحظه تولد هلال محاسبه میشود. در کتاب چنین مییابم که باید ۱۲ ساعت از عمر هلال و جدا شدن ماه از خورشید بگذرد تا بتوان آن را با چشم [غیر مسلح] مشاهده نمود و اگر از هر ماه ۱۲ ساعت کم کنیم [از آنجا که بر اساس کتاب، هر سال ۱۲ ماه دارد] با کم کردن ۱۲ ساعت از هر ماه؛ شش روز از سال حقیقی- براساس لحظه تولد هلال- کم آورده و سال هجری ۳۵۴ روز میشود. ولی اگر تولد هلال را درست از لحظه ولادتش حساب کنیم؛ طول یک سال با دقت تمام و بدون خطا ۳۶۰ روز میشود و اضافه کردن به این عدد «النسیء» است که دروغ و ناحق است.
تصديق فرموده خداوند تعالى:
{وَيَسْتَعْجِلُونَكَ بِالْعَذَابِ وَلَن يُخْلِفَ اللَّهُ وَعْدَهُ ۚ وَإِنَّ يَوْمًا عِندَ رَبِّكَ كَأَلْفِ سَنَةٍ مِّمَّا تَعُدُّونَ ﴿٤٧﴾ } صدق الله العظيم [الحج]
من شما را به چالش میکشم که اگر میتوانید یک ثانیه خطا در طول «هزار سال» بر اساس محاسبات زمانی شما پیدا کنید. و اگر بخواهیم این محاسبات را بار دیگر و بر اساس طولِ روز در زمین دارای دو مشرق انجام دهیم؛ زمینی که «آدم» در آن بود و در حال حاضر مسیح دجال ساکن آن است [مترجم: الأرض ذات المشرقین که در باطن زمین قرار دارد] و محاسبات را از لحظهی آغاز کنیم که امر بر این زمین نازل گردید [یعنی زمانی که آدم خلیفه آن گردید] تا زمان آخرین خلیفه که خلافت مهدی منتظر خواهد بود؛ میبینیم مدت آن برابر هزار سال بر اساس محاسبات زمانی در زمین دارای دو مشرق است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{يُدَبِّرُ الْأَمْرَ مِنَ السَّمَاءِ إِلَى الْأَرْضِ ثُمَّ يَعْرُجُ إِلَيْهِ فِي يَوْمٍ كَانَ مِقْدَارُهُ أَلْفَ سَنَةٍ مِّمَّا تَعُدُّونَ ﴿٥﴾} صدق الله العظيم [السجدة]
در اینجا به شما خبر میدهیم که دورهی آخرین خلیفهای که خداوند فرمان اطاعت از او را برای بشریت نازل میفرماید؛ یعنی آخرین خلیفه خدا بر بشر؛ بعد هزار سال فرا میرسد [مترجم: بین نزول فرمان خلافت آدم تا فرمان خلافت آخرین خلیفه خدا در زمین هزار سال فاصله است] هزار سال بر اساس محاسبات زمان در زمین دارای دو مشرق در باطن کره زمین و این هزار سال معادل یک سال بر اساس محاسبات «یوم الله» در کتاب است. چون طول یک روز در زمین دارای دو مشرق برابر یک سال زمینی ماست؛ پس یک سال در زمین دارای دو مشرق برابر ۳۶۰ سال ماست و اگر ۳۶۰ را ضرب در هزار کنیم دقیقا -و بر اساس واحد زمانی حق که با ثانیه شروع میشود- برابر ۳۶۰ هزار سال ما میشود و چون یک روز از ایام الله برابر هزار سال شماست؛ پس یک ماه [حسب ایام الله] برابر ۳۰ هزارسال ماست [مترجم: یک ماه یعنی سی روز پس یک ماه براساس ایام الله برابر ۳۰ هزار سال ما میشود] و یک سال برابر ۳۶۰ هزار سال میشود [یک سال دوازده ماه است، پس ۳۰ ضرب در ۱۲ برابر ۳۶۰ هزار سال است]. اما در این آیه از میقات نزول امر بعد از هزار سال شما به شما خبر میدهم؛ مقصود بر اساس مدت روز در زمینی است که آدم در آن ساکن بودـ یعنی در باطن زمین-. حال روز در زمین دارای دو مشرق چقدر است؟ چون یک روز در زمین دارای دو مشرق برابر یک سال ماست؛ پس یک سال در آن زمین برابر ۳۶۰ سال ما میشود و اگر آن را در هزار ضرب کنیم معادل ۳۶۰ هزار سال ما- براساس واحد زمانی ثانیه- میشود.
لذا یقین داشته باشید، زمین در عرض ۳۶۰ روز یک دور میچرخد [۳۶۰ روز طول می کشد تا یک دور در مدارش به نقطه اول باز گردد: حرکت انتقالی] نه ۳۶۵ روز و شش ساعتی که شما حساب میکنید.
حق مانند شما و علمایتان عمل نکرده و به هیچ وجه پیرو امیال آنها نشده و نخواهد شد! من حقی را تصدیق میکنم که کتاب آن را ثابت میکند و هرچه را که مخالف حقایق علمی کتاب باشند، رد میکنم و چه کسی درستتر از خداوند سخن میگوید؟ و سلام علی المرسلین و الحمدلله رب العالمین.
لذا یقین داشته باشید، زمین در عرض ۳۶۰ روز یک دور میچرخد [۳۶۰ روز طول می کشد تا یک دور در مدارش به نقطه اول باز گردد: حرکت انتقالی] نه ۳۶۵ روز و شش ساعتی که شما حساب میکنید.
حق مانند شما و علمایتان عمل نکرده و به هیچ وجه پیرو امیال آنها نشده و نخواهد شد! من حقی را تصدیق میکنم که کتاب آن را ثابت میکند و هرچه را که مخالف حقایق علمی کتاب باشند، رد میکنم و چه کسی درستتر از خداوند سخن میگوید؟ و سلام علی المرسلین و الحمدلله رب العالمین.
من شما را با علم و منطق به چالش میکشم؛ به شرط این که بر اساس کتاب خدا حکم کنیم و هرچه که مخالف آن باشد باطل است و من آن را قبول نکرده و نخواهم کرد؛ چه کسی راستگوتر از خداوند است؟ و بعد از آیات و حدیث خداوند؛ به چه چیزی ایمان میآورید؟ وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
الداعي بالاحتكام إلى كتاب الله الحقّ المُهيمن بعلمه على كافة البشر الإمام المهديّ المنتظر ناصر محمد اليماني.
اقتباس: اضغط للقراءة