الإمام ناصر محمد اليماني
18 - 06 - 1434 هـ 28 - 04 - 2013 مـ
۸ - اردیبهشت - ۱۳۹۲ه.ش.
02:49 صــــبح
ـــــــــــــــــــــــــ
امام مهدی روشن میکند مقصود از: {الْكَلِمُ الطَّيِّبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ} چیست...
۸ - اردیبهشت - ۱۳۹۲ه.ش.
02:49 صــــبح
ـــــــــــــــــــــــــ
امام مهدی روشن میکند مقصود از: {الْكَلِمُ الطَّيِّبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ} چیست...
نوشته اصلی توسط سنى
السلام عليكم ورحمة وبركاته مقصود از "الکلم الطیب" چیست و چگونه عمل صالح "الکلم الطیب" را بالا میبرد؟
این آیه عظیمی است که من بسیار روی آن تأمل کردهام و از امام ناصر یمانی خواهش میکنم آن را توضیح دهد.
این آیه عظیمی است که من بسیار روی آن تأمل کردهام و از امام ناصر یمانی خواهش میکنم آن را توضیح دهد.
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على محمدٍ رسول الله وكافة الرسل من قبله وآله وآلهم الطيبين وجميع المؤمنين، أمّا بعد..
عزیز من؛ همانا مقصود از «الکلم الطیب» کلام پاک و نیک است؛ اما از کجا بفهمید مقصود از «الکلم» کلام و سخن است؟ جواب را در این فرموده خداوند تعالی پیدا میکنید: {مِنَ الَّذِينَ هَادُوا يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَنْ مَوَاضِعِهِ} صدق الله العظيم [النساء:۴۶]؛
یعنی کلام خداوند را از جای خود تحریف میکنند؛ از خلال این میفهمیم مقصود خداوند از{الْكَلِمَ}؛ کلام و سخن است و لذا مقصود خداوند از این فرموده برایتان روشن میگردد:
{مَن كَانَ يُرِيدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِيعاً إِلَيْهِ يَصْعَدُ الْكَلِمُ الطَّيِّبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ يَرْفَعُهُ وَالَّذِينَ يَمْكُرُونَ السَّيِّئَاتِ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَمَكْرُ أُوْلَئِكَ هُوَ يَبُورُ} صدق الله العظيم [فاطر:۱۰].
بنابراین مقصود این است: کلام نیکو و پاک به سوی خدا بالا میرود و این به ذکر خدا اختصاص دارد مثل شهادت به توحید، تسبیح، استغفار، دعا و ذکر خدا به صورت عام؛ این در مورد سخن طیب و پاک با زبان است، اما عمل صالح آن را بالا میبرد و اعمال صالح، اعمالی هستند که بنده انجام داده و آن چه که خالصانه برای خدا باشد؛ از طرف خدا پذیرفته میشود.
بنابراین مقصود این است: کلام نیکو و پاک به سوی خدا بالا میرود و این به ذکر خدا اختصاص دارد مثل شهادت به توحید، تسبیح، استغفار، دعا و ذکر خدا به صورت عام؛ این در مورد سخن طیب و پاک با زبان است، اما عمل صالح آن را بالا میبرد و اعمال صالح، اعمالی هستند که بنده انجام داده و آن چه که خالصانه برای خدا باشد؛ از طرف خدا پذیرفته میشود.
و سلام علی المرسلین و الحمدلله رب العالمین...
برادرتان امام مهدی ناصر محمد یمانی.
اقتباس: اضغط للقراءة
برادرتان امام مهدی ناصر محمد یمانی.
اقتباس: اضغط للقراءة