الموضوع: دلیل انفجارهای تاریخیِ پی‌درپی و عظیم خورشیدی و شفق کوکبی در تمام جهان این هشداری به بشریت است که خبر از شرّی فراگیر می‌دهد نزدیک است که طبق کوکب سقر در آسمان بر بالای طبق زمین قرار گیرد و آسمان‌گرفتگی بزرگی که منتظر وقوع آن هستیم رخ دهد آیا

دلیل انفجارهای تاریخیِ پی‌درپی و عظیم خورشیدی و شفق کوکبی در تمام جهان. این هشداری به بشریت است که خبر از شرّی فراگیر می‌دهد، نزدیک است که [طبق] کوکب سقر در آسمان، بر بالای [طبق] زمین قرار گیرد و آسمان‌گرفتگی بزرگی که منتظر وقوع آن هستیم، رخ دهد. آیا

-1-
امام مهدي ناصر محمد اليمانيّ
07 - ذو القعدة - 1445 ه
15 - 05 - 2024 م
26 – اردیبهشت – 1403 ه.ش.
07:12 صبح
(بحسب التقويم الرسميّ لأُمّ القُرى)

[لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان]
https://mahdialumma.online/showthread.php?p=448868
دلیل انفجارهای تاریخیِ پی‌درپی و عظیم خورشیدی و شفق کوکبی در تمام جهان.
این هشداری به بشریت است که خبر از شرّی فراگیر می‌دهد، نزدیک است که [طبق] کوکب سقر در آسمان، بر بالای [طبق] زمین قرار گیرد و آسمان‌گرفتگی بزرگی که منتظر وقوع آن هستیم، رخ دهد. آیا کسی هست که پند و عبرت بگیرد؟

بِسْم الله الواحِد القَهَّار و به صورت خلاصه می‌گویم: به شدت درباره‌ی خبری که قبل از وقوع به شما داده بودم، مُصِّر هستم: دلیل انفجارهای تاریخیِ پی‌درپی و عظیمی که در حال حاضر در خورشید رخ می‌دهند، نزدیک شدن کوکب سقر از سمت جنوب زمین و جنوب خورشید است [و انفجارهای بسیار بزرگتری در راه است] و همین نزدیک شدن سقر مُسَبِّبِ ظهور شفق قطبی کوکبی تاریخی است که در تمام عالم رخ می‌دهد. و این حوادث، در فاصله‌ی زمانی کوتاهی قبل از قرار گرفتن طَبق کوکب سقر بر بالای طَبَق زمین رخ می‌دهند و نشانه تصدیق وقوع آسمان‌گرفتگی بزرگی است که در انتظار وقوع آن هستیم. آیا کسی هست که پند و عبرت بگیرد؟! به روگردانان از قرآن عظیم، بشارت عذابی دردناک را می‌دهیم. تصدیقِ فرموده‌ی خداوند تعالی:
{فَلَآ أُقْسِمُ بِٱلشَّفَقِ ‎(16)‏ وَٱلَّيْلِ وَمَا وَسَقَ ‎(17)‏ وَٱلْقَمَرِ إِذَا ٱتَّسَقَ ‎(18)‏ لَتَرْكَبُنَّ طَبَقًا عَن طَبَقٍ ‎(19)‏ فَمَا لَهُمْ لَا يُؤْمِنُونَ ‎(20)‏ وَإِذَا قُرِئَ عَلَيْهِمُ ٱلْقُرْءَانُ لَا يَسْجُدُونَ ‎(21)‏ بَلِ ٱلَّذِينَ كَفَرُوا يُكَذِّبُونَ ‎(22)‏ وَٱللَّهُ أَعْلَمُ بِمَا يُوعُونَ ‎(23)‏ فَبَشِّرْهُم بِعَذَابٍ أَلِيمٍ ‎(24)‏ إِلَّا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوا وَعَمِلُوا ٱلصَّٰلِحَٰتِ لَهُمْ أَجْرٌ غَيْرُ مَمْنُونِ ‎(25)‏} صدق الله العظيم [سُورَةُ الانشِقَاقِ].
و درخواهید یافت من از راستگویان هستم.
وسَلامٌ على المُرسَلين والحَمْدُ لله رَبّ العالَمين.
خَليفةُ الله علَى العالَم بأسرِه؛ الإمام المَهديّ ناصِر مُحَمَّد اليمانيّ.
======== اقتباس =========
اخرین به روز رسانی: 19-05-2024 09:42 AM