- 18 -الإمام ناصر محمد اليماني17 - ربیع الآخر - 1431 ه03 - 03 - 2010 م
10-فروردین-1389ه.ش.
02:28 صبحهمانا که جهاد بر علیه کافرانی است که با اسلام و مسلمانان میجنگند؛ نه برعلیه جهانگردان بیگناه.بسم الله الرحمن الرحيم و سلام بر رسولان الهی والحمد لله ربّ العالمين.
بخشی ازبیان «الموحد» در ذیل نقل میشود:
خداوند فرمان جنگ با کافران و کسانی را که در امر دین، ما را مورد آزار و اذیت قرار ندهند را صادر نفرموده است، اما برای کسانی که ما را زیر نظر داشته و مترصدمان هستند و درهمه جا، با ما میجنگند، فرمان مبارزه داده شده است
پایان نقل قول.امام مهدی در پاسختان میگوید: گروه القاعده! اگر چنین است، پس چرا در استان مأرب، عدهای از جهانگردان بیگناه را کشتید؟ آنچه که در پی میآید گزارش وزارت کشور یمن است:
منابع «وزارت کشور» یمن بر این باورند که گروه القاعده در پشت پرده حملهای است که منجر به کشته شدن هفت جهانگرد اسپانیایی دراستان مأرب در شرق کشور گردید. منابع خبری ذکر میکنند این حمله تروریستی، بعد از آن رخ داد که القاعده بیانیهای صادر کرد و خواستار رهایی برخی از زندانیان شد و تهدید کرد در صورت عدم پاسخ به این درخواست، اقداماتی نامعلومی انجام خواهد داد. همین منبع خبری ذکر میکند، اطلاعات اولیه دال بر این است که حمله به کاروان حامل 13 جهانگرد، به وسیله اتومبیلی که فردی انتحاری آن را هدایت میکرده، صورت گرفته است. خبرنگار الجزیره در صنعا از کشته شدن نه نفر خبر میدهد که هفت نفرشان اسپانیایی و دو نفرشان یمنی بودهاند و هفت جهانگرد دیگر نیز زخمی شدهاند. شاهدان میگویند، قبل از وقوع انفجار در میان کاروان، كه خودروی پليس به دنبال آن بود، اتومبیلی به سرعت، از دروازهی محلی که به معبد بلقیس معروف است، وارد شد. خبرنگار اشاره میکند بقایای اجساد و دست و پاها، در فاصله دویست متری پراکنده شدهاند و برخی از اجساد به کلی سوخته است. یک منبع رسمی در اسپانیا نیز تأیید کرد: در جریان انفجاری که در یک منطقه تاریخی در استان مأرب در شمال شرقی یمن رخ داد، شش جهانگرد اسپانیایی کشته و هفت نفراز آنان مجروح شدهاند.
گناه این کسانی که کشته شدند چیست؟ آیا آنها به جنگ دین شما آمده و یا شما را از خانه و کاشانهتان راندهاند و یا به دشمنانتان کمک کردهاند؟ برادر گرامی از خدا پروا نمیکنید؟از گروه القاعده سؤالی دارم و انتظار دارم بهحق به آن پاسخ دهند بدهند:ا گر شما واقعاً مجاهد راه خدا هستی،؛ در زمانِ هجوم به غزه، کجا بودید؟ روزی که یهودیانِ تل آویو با بمبهای فسفری، برادرانتان را زیرِ بارانِ آتش گرفته و مسلمانان را در سرزمين مبارک بمباران می کردند؛ شما تنها نظارهگر بودید. در آن زمان مخفی شده بودید و ما چیزی حتی در حد تهدید و [طبق معمول] وعدههایِ کلامیِ بدون عمل از شما نشنیدیم و هیچ اقدام عملی از شما ندیدیم.اما چقدر برخوردتان نسبت به برادران مسلمانتان در یمن و عربستان سعودی، سخت و شدید است و اگر بگویید: «ملک عبدالله آل سعود و رییس علی عبدالله صالح با آمریکاییها دوستی و همکاری دارند»، می گوییم: به خدا! من آنها را مزدوران آمریکا نمیدانم، اما میدانم بزدلانی هستند که از آمریکا میترسند؛ با اینکه از امریکا اکراه دارند، اما از شرّ آن میترسند و خداوند تعالی میفرماید:{لَّا يَتَّخِذِ الْمُؤْمِنُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ وَمَن يَفْعَلْ ذَٰلِكَ فَلَيْسَ مِنَ اللَّهِ فِي شَيْءٍ إِلَّا أَن تَتَّقُوا مِنْهُمْ تُقَاةً وَيُحَذِّرُكُمُ اللَّهُ نَفْسَهُ وَإِلَى اللَّهِ الْمَصِيرُ (28)} صدق الله العظيم [آل عمران]. صدق الله العظيم [آل عمران].اما ای مرد! به خاطر برادران مسلمان و مستضعفتان از خدا پروا کنید. به خداوند قسم! آنها همگی از یهود و تمام کسانی که در این جنگ با یهودیان دوستی و همراهی میکنند؛ متنفرند. اما رهبرانِ عرب، بزدل هستند. آنها ترسوترین رهبرانِ آل ابراهیم علیه الصلاة والسلام در طول تاریخاند.نشانهی جبون بودن آنها و گروه القاعده، این است که وقتی یهودیانِ تل آویو به غزه حمله کردندِ نه هیچیک ازدولتهای عربی و نه گروه القاعده، بر علیه اسراییل اعلان جنگ نکردند؛ اما امام ناصر محمد یمانی تمام مسلمانان را دعوت نمود تا با تجهیزات [سبک و سنگین] به جهاد روی آورند. اما متاسفانه هیچیک از رهبران مسلمان و یا گروه القاعده دعوت مرا لبیک نگفتند. به بیانی که در زمان حمله به غزه در شبکه جهانیِ اینترنت گذاشته شده بود و درپی میآید نظر کن:بیانات امام مهدی ناصر محمد یمانی درباب جهاد======== اقتباس =========
و بیانی دیگر به دنبال آن:======== اقتباس =========
و می توانید این بیانات را در لینک [پیوند] زیر پیدا کنید:متن عربی:https://mahdialumma.online/showthre.=4233#post4233متن فارسی:https://mahdialumma.online/showthread.php?p=125446ای جماعت القاعده! میخواهيم عملياتی از جانب شما ببینیم که بر علیه کسانی است که در دین به جنگ ما آمدهاند، نه اینکه به گروهی جهانگردِ بیگناه یا مسلمانان مستضعف، حمله کنید. شما را چه می شود، چرا اینگونه حکم میکنید؟ این چه جهادی است که بر علیه مسلمانان است؟ آیا فکر نمیکنید؟ اگر راست میگویید، با دشمنانِ دین و دشمنانِ مسلمانان جهاد نمایید، اما ما شاهد مبارزه و جنگ شما با آنان نیستیم؛ آیا دوست و هم پیمانشان هستید؟ شما را چه میشود؟ مگر جهاد، بر ضد کافرانی که به جنگ اسلام و مسلمانان میآیند، نیست؟ شما را چه میشود، چگونه حکم میکنید؟از خدا بترسید! ما همچنان از رهبرتان، «اسامهبنلادن»، دعوت میکنیم تا برای گفتوگو بر سر میز مذاکره در پایگاه مهدی منتظر حضور یابد، پایگاهِ آزاد امام ناصر محمد یمانی، تا یا من او را قانع کنم و پیرو من شود؛ یا او مرا اقناع کند و من پیرو او گردم و حکم پروردگار عالمیان، بر برهان قاطع علمی است.وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين.أخوكم في الدين الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.