الموضوع: پاسخ امام به "مشبب" می‌بینم بر سر رمز قليل با من مجادله می‌کنی پس ای "مشبب" از آیات محکم کتاب به تو پاسخ می‌دهم

مُشبب تشریف بیاوربرای مباهله؛ چون تو برای جستجوی حق به سراغ ما نیامده‌ای؛ بلکه با این عقیده راسخ که ناصر محمد یمانی، مهدی منتظر نیست به اینجا آمده‌ای.

- 6 -
الإمام ناصر محمد اليماني
14 - ذی القعدة - 1430 ه
02 - 11 - 2009 م
11 - آبان - 1388 ه.ش.
11:17 بعد از ظهر

مُشبب تشریف بیاوربرای مباهله؛ چون تو برای جستجوی حق به سراغ ما نیامده‌ای؛ بلکه با این عقیده راسخ که ناصر محمد یمانی، مهدی منتظر نیست به اینجا آمده‌ای.
بسم الله الرحمن الرحيم، وسلامٌ على المُرسلين والحمدُ لله ربّ العالمين.
جناب مشبب؛ ما ورود تو به پایگاه را ممنوع نکرده‌ایم؛ چرا که وعده داده بودی به انصار و تمام بازدیدکنندگان ثابت می‌کنی که ناصر محمد یمانی، مهدی منتظر نیست؛ یا مگر فراموش کرده ای دست راست وچپت چه نوشته است؟

برادر ناصر محمد یمانی؛ من یقین دارم تو مرد عالمی هستی و دانش تو کم نیست اما ه مهدی منتظربودنت را نمی‌توانی ثابت کنی؛ هرچقدر هم تلاش کنی فایده ندارد چون تو مهدی منتظر نیستی.

پایان نقل قول
مشبب؛ می بینم که می‌گویی:

اما این که مهدی منتظر باشی را نمی‌توانی ثابت کنی؛ هرچقدر هم تلاش کنی فایده ندارد چون تو مهدی منتظر نیستی؛ به خدایی که خداوندی جز او نیست قسم؛ تو مهدی منتظر نیستی واگر جلوی مرا نگیرید، من با گذشت روزها مهدی نبودن تو را می‌توانم ثابت کنم ؛ چون خداوند مرا با نعمت عقل و تفکر یاری نموده است و از کسانی قرار نداده که به دنبال هرکسی که می‌گوید من مهدی هستم راه بیفتم.

پایان نقل قول
بفرمایید؛ ما مانع ورود تو به پایگاه نشدیم و گفتگو بین ما ادامه خواهد داشت؛ به شرط این که حجت را با حجت پاسخ دهی و به خداوند بزرگ که قرآن عظیم را نازل فرموده ؛ خداوندی که استخوان‌های پوسیده و پراکنده را زنده می‌کند قسم مشبب از اولیای شیطان رجیم است؛ او برای جستجوی حق نیامده؛ بلکه قصد او این است که انصار و تمام بازدیدکنندگان جویای حق را از پیروی از حق بازدارد. ما مانع ورود تو به پایگاه نمی‌شویم؛ چرا که وعده داده‌ای ثابت خواهی کرد ناصر محمد یمانی، مهدی منتظر نیست و می‌دانم می‌خواهی ناصر محمد یمانی چه کسی باشد و هیهات هیهات مُشبب. آیا می‌دانی بعضی از انصار از من انتقاد کرده و می‌گویند چرا مشبب را لعنت می‌کنی؟ ولی مشبب، بدان من هیچ ظلمی به تو نکردم و بدان که مستحق لعنت خداوندی؛ همان طور که ابلیس مستحق آن بود؛ چون تو خود می‌دانی که دشمن خدا و رسول خدا و خلیفه او مهدی منتظری. ما زمان زیادی از وقت‌مان را در اختیار تو گذاشتیم و هنوز هم وقت می‌گذاریم تا خداوند تو را عبرت کسانی که اهل پند و عبرت گرفتن هستند قرار دهد؛ یا قصد داری بگریزی و با نام دیگری برگردی. ولی من مانع ورود تو به پایگاه نمی‌شوم تا عذری نداشته باشی.
به تو یادآور می‌شوم که از مباهله گریزی نداری؛ پس به درگاه خداوند انابه و ابتهال می‌کنیم که ظالمان را لعنت فرماید؛ پس مشبب تشریف بیاور برای مباهله؛ چون تو برای یافتن حق به سراغ ما نیامده‌ای؛ بلکه با این عقیده راسخ که ناصر محمد یمانی، مهدی منتظر نیست به اینجا آمده‌ای ودر یکی از بیانات دیگری که با نامی دیگر نزد ما داری فتوا می‌دهی که ناصر محمد یمانی همان الیمانی است که قبل از مهدی ظهور خواهد کرد و مهدی نیست؛ و این با وجود این است که خودت به علم و دانش ما اعتراف کرده‌ای! خدا تو را بکشد، مگر اجتماع نور و تاریکی ممکن است؟ چطور ممکن است خداوند علم و حُکم کتاب را به من عطا نموده باشد و بعد من چیزی را ادعا کنم که حق ندارم!!! پناه برخدا که از جاهلان باشم. آیا می‌دانید این مشبب کیست؟ اما من او را لعنت نکردم جز به این دلیل که می‌دانم این مشبب کیست. خداوند مرا از جاهلان قرار نداده است و مانع حضور او در پایگاه نمی‌شویم تا بدون این که ظلمی در حق او کرده یا به او افتار زده باشیم؛ حقیقت و ماهیت او برایتان روشن گردد.
وسلامٌ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين.
خليفة الله الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.

اخرین به روز رسانی: 30-08-2022 11:19 AM