- 1 -
الإمام ناصر محمد اليماني
01 - 08 - 1429 ه
03 - 08 - 2008 م
13-مرداد-1387ه.ش
01:01 صباحاً
ای شیعیان اثنی عشری؛ بیانی حاوی حقیقتی بزرگ درباره مهدی منتظر
بسم الله الرحمن الرحيم، وسلامٌ على المرسلين والحمدُ لله ربّ العالمين، السلام علينا وعلى جميع عباد الله الصالحين في الأوّلين وفي الآخرين وفي الملأ الأعلى إلى يوم الدّين، وبعد.
به تمام شیعیان اثنی عشری برای گفتگو با مهدی منتظر یاری دهنده به محمد رسول الله -صلّى الله عليه وآله وسلّم- إمام ناصر محمد يماني خیر مقدم میگوییم و اما این که گفتی پاسخ دیگران دستکاری و تغییر داده میشود؛ از خدا یاری و استعانت میجویم! حرف ناحق درمورد ما نزن. خدا میداند من به هیچ وجه سخنان هیچ بشری را که با من به گفتگو پرداخته و پاسخی بدهد را تغییرندادهام؛ البته اگرکسی به من دشنام بدهد؛ خودم یا یکی دیگر از ناظران آن را حذف میکنیم. من به هیچ ناظری اجازه تغییر پاسخ دیگران را نمیدهم. اگر احتمالا چنین امری صورت گرفته باشد؛ خطای بزرگی مرتکب شدهاند. به هیچ وجه چنین کاری نکرده و نمیکنند. ای شیعیان اثنی عشری هرچه که میخواهید بنویسید وبگذارید. اما اجازه بدهید همین الان غلبه و پیروزی خود در گفتگو با شما را اعلان کنم و بگویم دهان تمام کسانی که به ناحق در مورد شأن من تشکیک میکنند را میبندم و با کلام محفوظ ازتحریف پروردگارعالمیان و سنت حق رسولش که مخالف قرآن نیست؛ آنها را سرجایشان نشانده و متوقفشان میکنم و اگر شما را به حق خاموش نکردم؛ مهدی منتظر امام دوازدهم آل بیت مطهر نیستم.
وسلامٌ على المرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين.
پاسخی که عبد النّعيم الأعظم؛ المهديّ المنتظَر الإمام ناصر محمد اليماني؛ خودش آن را نوشته است