الموضوع: مجموعه بیانات درباره ویروس کرونا و راز پنهان و مکنون آن

ویروس شانگهای، حامل عذابی بسیار شدید

- 44 -
امام مهدي ناصر محمد اليماني
17 - شوال - 1443 ه
18 - 05 - 2022 م
28 - اردیبهشت - 1401 ه.ش.
07:53 صبح
(بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى)
[لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان]
https://mahdialumma.online/showthread.php?p=382776

ویروس شانگهای، حامل عذابی بسیار شدید
به خداوند بزرگ و عزیز و حمید، خداوند جبارِ واحدِ قهار قسم می‌خورم با فرمان و امرِ خداوند، چین سر فرو آورده و خاضع خواهد شد. به فرمان خداوند عزیز و حمید، تأکید می‌کنم که ویروس شانگهای، عذاب بسیار شدیدی است. شی جین! رئیس‌جمهور چین که سیاست «کووید صفر» را در پیش گرفته‌ای، بدان این ویروس، سرباز ستیزه‌جو و تسلیم‌نشدنی خداوند و کید متین الهی است، برای منتظران، فردا يا امروز نزدیک است. و خداوند جنگ کرونایی خود را تشدید خواهد کرد و شمارش معکوس آغاز و زنگ «ساعت صفر» برای مجرمان در چین و تمام کشورهای عالم به صدا درآمده‌است تا از خلیفه خدا بر سراسر جهان، امام مهدی ناصر محمد یمانی اطاعت کنند و مستکبران راهی جز این ندارند که با خواری در برابر فرمان خداوندی که پروردگار من و شماست سر طاعت و سجود فرود آورند، خداوندی که مرا خلیفه‌ی خود بر سراسر عالم قرار داده‌است.
و منتظر شده و خواهیم دید اگر ناصر محمد یمانی واقعاً خلیفه‌ی خدا بر سراسر عالم باشد، آیا خداوند امر خود را به انجام خواهند رساند؟ در مورد پروردگار عالمیان چه گمانی دارید؟ آیا خداوند امر خود را به انجام نمی‌رساند؟ انگار که زبان حال بزرگان مستکبر بشریت، تصمیم‌گیرندگان و اعضای حکومت‌ها این است: «ای کسی که خود را خلیفه‌ی خدا بر سراسر عالم می‌پنداری، فرمان پروردگارت را در کوزه بگذار و آبش را بخور».
هرگز چنین نیست، هیهات، هیهات. به خداوند بزرگ که پروردگار زمین و آسمان‌هاست و در آسمان ملکوت اعلی بر عرش خود استیلا دارد قسم! خداوند چین و تمام دولت‌های عالم را وادار می‌کند با خواری در برابر خلیفه‌‌ی او مهدی ناصر محمد یمانی، سر خضوع فرود‌ آورند.

شی جین پینگ! قبلاً تو و امثال تو را در بیانی که جدیداً در تاریخ 05 - 03 - 2022 م [14 - اسفند - 1400 ه.ش.] نوشته شد، دوباره به چالش کشیدم:
https://mahdialumma.online/showthread.php?p=372602
آن بیان برای کسانی که اهل تذکر و عبرت هستند، حاوی پند و اندرز بود و برای مجرمان، هشدار و انذار. به اذن خداوند واحد قهار، آن بیان، حاوی یادآوری وعده‌ای بود که در اولین بیانی نوشته شد که در تاریخ 05 - 03 - 2020 م [15 - اسفند - 1398 ه.ش.] صادر گردید:
https://mahdialumma.online/showthread.php?p=332427
تا تمام عالم بدانند که علی‌رغم میل و خواست تمام جباران متکبر، خداوند امر خود را به انجام رسانده و کار خود را کامل خواهد کرد. و تک تک مستکبران درمی‌یابند هشدار [و عذاب] چگونه بود. پس منتظر شده و خواهیم دید که آیا ناصر محمد یمانی، خلیفه‌‌ی خدا بر سراسر عالم، در مورد وعده‌ی خداوند به کسانی که از امر او رو می‌گردانند، مستکبرانی مانند رئیس‌جمهور چین، شی جین پینگ و امثال او در عالم راست گفت؟
و به یقین خواهید دانست که خداوند امر خود را به انجام می‌رساند و مردم عالم را وادار می‌کند سر طاعت در برابر خلیفه‌ی او فرود‌ آورند، ای ملحدان! خداوند تمام شما را وادار خواهد کرد در برابر امر خداوندی که پروردگار من و شماست، به زانو درآمده و سر خضوع فرود آورید. بلکه من حق را برایتان آورده‌ام و خلیفه‌ی خدا مهدی ناصر محمد یمانی اهل بازی و سرگرمی نیست و اگر دروغ گفته باشم، گردن خودم است و هرگز اتفاق بدی برایتان رخ نداده و نخواهد داد. و اگر خلیفه‌‌ای باشم که با فرمان خداوند واحد قهار برگزیده شده‌است، خداوندی که مرا خلیفه‌ی خود بر سرتاسر عالم قرار داده‌است، خواهید دید که پروردگار فرمان خود را با کید الهی و عذاب شدیدی به انجام خواهد رساند
که مختص هر جبار سرکشی است.
رئیس‌جمهور چین، شی جین! تو خبر داری خداوند با شاهزاده شرور محمد بن سلمان چه کرد و پدرش هم قبل از او با کووید مرد. شما از هیچ‌یک از آنان در مورد رویداد‌های جدید، صدا و صوتی نشنیده و هرگز نخواهید شنید و یا از آنها سخنی را نمی‌شنوید که درباره رویدادهایی باشند که بعد از تاریخ سوم فوریه 2022 رخ داده‌اند. خداوند آنها را مایه عبرت برای تمام رهبران بشر و تصمیم‌گیرندگانی قرار داد که اهل عبرت و پند گرفتن باشند.
ای شی جین پینگِ سرکش و لجوج، ای صاحب «کووید صفر»، خداوند از دورترین ناحیه‌ی شرقی چین، دری از عذاب بسیار شدید خود را بر شما گشوده و سربازان «سلاله‌های خون» را به سراغتان فرستاده‌است که نه تو و نه تمام رهبران مستکبر بشریت یارای مقابله با آنها را ندارید تا به یقین دریابید توان مقابله با جنگ خداوندی را که پروردگار من و شماست، ندارید؛ خداوندی که پروردگار و مالک همه چیز است و ملکوت همه‌ چیز در دست اوست و تمام امور به‌سوی او بازمی‌گردند.

شمارش معکوس آغاز و زنگ «ساعت صفر» کووید، با عذابی شدید، به صدا درآمده‌است، تا چین و تمام ملت‌های جهان بدانند که کووید به حق سربازی است که تحت فرمان خدا بوده و مأموری از جانب خداوند عزیز و حمید است. و شاید رئیس‌جمهور چین، شی جین پینگ بخواهد بگوید: «آیا اینکه می‌گویی خلیفه‌ی خدا و پروردگار عالمیان هستی، سخن حقی است که برایمان آورده‌ای یا از روی بازی و سرگرمی است؟»
به شی جین و تمام پرسشگران پاسخ داده و می‌گویم: رئیس جمهور چین، شی جین پینگ، گوش کن، اگر یکی از چینیان را به عنوان رئیس یکی از دستگاه‌های حکومتی چین بگماری ولی فرمان تو اطاعت نشود و به مسئولی که انتخاب کرده‌ای گفته شود: «فرمان رئیس‌جمهور شی جین را در کوزه بگذار و آبش را بخور»، شی جین، آیا به شدت عصبانی نشده و در صدد انتقام گرفتن از کسانی برنمی‌آیی که فرمان تو را رد کرده‌اند؟ و جواب رئیس‌جمهور چین شی جین معلوم است، خواهد گفت: «چه کسی در کشور جمهوری خلق چین، جرأت می‌کند از فرمان شی جین سرپیچی کند؟ استخوانش را خرد کرده و می‌جوشانم و سوپش را می‌خورم».
پس امام مهدی ناصر محمد یمانی پاسخ داده و می‌گوید: پس در مورد خشم خدا چه گمانی داری؟ خداوندی که خشم و کیفرش شدید است، اما در ملکوت بزرگش نسبت به بندگانی که رو به او آورده و با انابه، خواهان هدایت قلبشان باشند، غفور است و توبه آنان را می‌پذیرد. خداوند، مرا خلیفه‌ی خود در زمین و در سرتاسر عالم قرار داده‌است و به دلیل سرپیچی از فرمان بنده و خلیفه‌ی او بر ملکوت سرتاسر عالم، به شدت خشمگین شده‌است. پیش از این به حق فتوا دادیم که آنچه که کووید 19 می‌نامید، درابتدای کار از جمله‌‌ی عذاب‌های خفیف‌تر الهی است، شاید به‌سوی پروردگار عالمیان بازگشته و از [خشم] او به‌سوی خودش فرار کنید.
شی جین تو را شاخی مغرور و سرسخت می‌بینم که بر «کووید صفر» اصرار می‌ورزی. خلیفه‌ی خدا مهدی ناصر محمد یمانی
دو سال و اندی قبل به تو وعده کوویدی بسیار شدید و سرسخت را داد که اصلاً با کووید 19 قابل مقایسه نیست. و امر خداوند فرا رسید تا شاخ‌های سرسخت و لجوج به چالش کشیده‌شده و در هم شکسته شوند، مانند صاحب استراتژی «کووید صفر»، رئیس‌جمهور چین شی جین پینگ. اما من خلیفه‌ی خدا مهدی ناصر محمد یمانی به حق برایتان فتوا می‌دهم که ویروس شانگهای، از شخصی به شخص دیگر سرایت نمی‌کند و با توجه به تعداد بسیار زیادشان، نیازی به سرایت آن از فردی به فرد دیگر نیست، پس به کجا می‌روید؟ و می‌دانم چه می‌گویم، چون دیگر برای انتشار نیاز به سرایت از فردی به فرد دیگر ندارد. در ابتدای کار از فردی به فرد دیگر سرایت می‌کرد تا کشورهای جهان تشویق شوند سیاست قرنطینه و تعطیل کردن جهانی را به‌ کار گیرند و چرخ زندگی به خصوص در کشورهای بزرگ صنعتی متوقف شود تا شاید تمام انسان‌های عاقل متوجه شوند دلیل بلایای اقلیمی، نظریه انتشار گاز دی اکسید کربن، نیست. چون جو آسمانِ زمین، با بارندگی‌هایی که در آسمان تمام کشورهای جهان و در دریاها و خشکی‌ها صورت می‌گیرد از دی اکسید کربن پاک می‌شود و همچنین بادهایی که در تمام طبقات پوششِ جوی آسمان زمین می‌وزند و در گردش هستند، جو آسمان را پاک می‌کنند یعنی با وزش هوا و با آب [باران]، جو آسمان تصفیه می‌گردد. این‌ها ساخته‌ی خداوندی هستند که به دقت آنها را ساخته و پرداخته‌است، تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَتَرَى الْجِبَالَ تَحْسَبُهَا جَامِدَةً وَهِيَ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ صُنْعَ اللَّهِ الَّذِي أَتْقَنَ كُلَّ شَيْءٍ إِنَّهُ خَبِيرٌ بِمَا تَفْعَلُونَ ‎(88)‏} صدق الله العظيم [سورة النمل].
و زمین می‌چرخد درحالی‌​​که باد، ابرهای متحرک را در جو آسمان به جایی که خدا بخواهد می‌راند و باران می‌بارد و جو آسمان زمین با کمک آب و هوا، از دود دی اکسید کربنی که از زمین به‌سوی غلاف جوی متصاعد می‌شود، پاکسازی می‌گردد و لذا می‌توانید آسمانی صاف و ستارگانی درخشان را ببینید. اگر خداوند اجازه گیر افتادن [دی اکسید کربن] در جو آسمان زمین را می‌داد، این مواد از زمانی که خداوند بندگانش را‌ آفرید، متراکم شده و کربن حاصل از آتش‌های شما، از مدت‌ها پیش، جو آسمانتان را پوشانده بود. پاک و منزه است خداوند بزرگی که سیاره حاوی زندگی و حیات را با دقتی زیاد و ماهرانه آفریده‌است.
شما نمی‌توانید وضعیت فیزیکی یا آب‌وهوایی زمین را تغییر دهید، مگر شما آسمان و زمین را آفریده‌اید؟ یا مگر شما هستید که بر آن سیطره دارید؟ پاک و منزه است خداوند واحد قهاری که بر همه چیز سیطره دارد و تغییرات خیر و شرّ فقط و فقط به دست اوست ولی اکثر مردم نمی‌دانند و صاحبان نظریه گرمایش زمین بر اثر احتباس گازها، دروغ می‌گویند.
در ابتدای کار، خداوند ویروس‌های کرونایی را گسیل داشت که از فردی به فرد دیگر سرایت می‌کردند تا تمام عالم در خانه‌هایشان حبس شوند و انتشار گاز دی اکسید کربن متوقف شود و به این ترتیب دروغ بودن نظریه‌ جهانی که دلیل بلایای آب‌وهوایی را انتشار گاز دی اکسید کربنی می‌داند که از کارخانه‌های بشر متصاعد می‌شوند، روشن گردد. سپس خداوند شدت جنگ اقلیمی خود را بیشتر کرد تا بدانید دلیل وقوع بلایای اقلیمی، بالا رفتن گاز دی اکسید کربن نیست و حتماً دلیل دیگری دارد.
خلیفه‌ی خدا مهدی از هفده سال پیش فتوا داده‌است که شدت جنگ اقلیمی خداوند بیشتر خواهد شد که دلیل آن، نزدیک شدن کوکب سقر و اثرات آن بر روی خورشید و ماه و زمین و باقی چیزهای اطراف آنهاست که خداوند در مجموعه شمسی آفریده‌ است.
خلیفه‌ی خدا مهدی ناصر محمد زمانی از 17 سال قبل فتوا داده‌است که دلیل افزایش شدت و میزان آنچه که بلایای اقلیمی می‌خوانید، آمدن کوکب سقر است که از اعماق از سمت قطب شمال می‌آید و طبق آنچه که پروردگارم به من آموخته است، این کوکب از فاصله بسیار دوری از شمال آمده و از بالا، خورشید را دور می‌زند و باعث انفجار‌های آتشفشانی پیاپی و غیرعادی در خورشید می‌گردد.
شاید کسانی که بیانات خلیفه‌ی‌ خدا مهدی ناصر محمد یمانی را پیگیری می‌کنند بخواهند بگویند: «ناصر محمد یمانی، تو را چه می‌شود؟ در بسیاری از بیاناتی که در طی این هفده سال نوشته‌ای در مورد انفجارهای خورشیدی هشدار می‌دهی. ای مرد، شاید از دانش نجوم و فضا و اقلیم و تکنولوژی، بی‌خبری. چون مطالعات فیزیکی در مورد خورشید می‌گوید انفجارهای خورشیدی تأثیری روی آب‌وهوای زمین ندارند و اثرات آنها محدود به اختلال در امواج رادیویی و ارتباطات و شبکه‌های ماهواره‌‌ای است. ناصر محمد یمانی، کجا زندگی می‌کنی که از پیشرفت‌های علمی بی‌خبری؟». پس خلیفه‌ی خدا مهدی ناصر محمد یمانی در پاسختان می‌گوید: به آنچه که می‌خواهم به شما بیاموزم و به فتوای حقی که برایتان خواهم داد، گوش فرا داده و در آن اندیشه کنید. همانا که انفجارهای خورشیدی عامل وقوع چنان سیل‌های ناگهانی هستند که برای دانشمندان اقلیم‌شناسی و هواشناسی قابل پیش‌بینی و تصور هم نیست. منظور من فعالیت عادی خورشیدی که باعث حفظ تعادل زمین و گرمای آن می‌شود نیست. بلکه منظورم آتشفشان‌‌های خورشیدی است که ارتفاع زبانه‌‌های آنها از سطح خورشید و از سمت بالا و پایین و شمال و جنوب، به میلیون‌ها کیلومتر می‌رسد. افزایش انفجارهای خورشیدی از نشانه‌های تصدیق خلیفه‌ خدا مهدی ناصر محمد یمانی هستند، چون من در مورد تکرار و ادامه‌ی آنها به بشریت هشدار داده‌ام که به دلیل عبور کوکب سقر از سمت بالای خورشید تا پایین آن، در حین دور زدنش بین آسمان و زمین است.

و به زودی شفق قطبی تنها با یک رنگ، رخ خواهد داد، رنگ زرد خالصی که چشمِ بینندگان را خیره می‌کند و رمز و نماد کارت زرد برای کسانی است که از عذاب بزرگ الهی در هراس هستند. اما نشانه‌ها و هشدارها برای کسانی که ایمان نمی‌آورند که خداوند به حق بر ملکوت آسمان‌ها و زمین سیطره دارد و بر ملکوت همه چیز مسلط است، سودی ندارد. ای ملحدان نسبت به پروردگار عالمیان، آیا درباره خدا، آفریدگار آسمان‌ها و زمین، جای شکی هست؟
خداوند با برخی عذاب‌های خفیف‌تر شما را عذاب کرد شاید به‌سوی او بازگردید ولی شما به خدا پشت کرده‌اید، انگار که خدایی وجود ندارد، سبحان الله! اوست که با «کن فیکون» تمام عالم هستی را از نیستی آفرید، کوکب واحد متراکم «رتق» و سپس کوکب دیگری را خلق کرد تا باعث انفجار و شکافت عظیم گردد تا دریابید که خداوند قادر بر هر کاری است و علم خداوند همه چیز را دربرگرفته‌است. آیا خداوند لطیف و خبیر، از آفریده‌‌های خود بی‌خبر است؟
به هر حال، از جنگ کیهانی الهی، به جنگ کرونایی خداوند باز می‌گردیم. ویروس کرونای توفنده و کوبنده [العاصِف القاصِف] که در حال درنوردیدن چین است، شانگهای در دورترین نقطه شرقی چین را مرکز و کانون خود قرار داد و این فاجعه‌ای بسیار بزرگ برای جهان است که بر سر مجرمان در چین و تمام عالم فرود می‌آید و شما رئیس‌جمهور چین شی جین، قادر به عاجز کردن [خداوند] نیستید. پس دستان خود را به‌سوی آسمان بلند کرده و اعلان نمایید تسلیم خلیفه خدا و امام جهانی، مهدی ناصر محمد یمانی هستید و در برابر او سر خضوع و فروتنی فرود می‌آورید تا به این ترتیب از خداوند اطاعت کرده و در پیشگاه او سجده کرده باشید، خداوندی که پروردگار من و شما و پروردگار عالمیان است، پروردگار و مالک همه‌چیز است، خداوندی که از شرک و الحاد شما منزه و پاک و بسیار بالاتر است. شی جین، رئیس‌جمهور چین، خداوند قدرتی بی‌انتها [و مجازاتی دردناک] دارد! پس گوش کن و در اطاعت از امر خداوندی که پروردگار من و شماست، در برابر خلیفه خدا مهدی ناصر محمد یمانی، سر خضوع و اطاعت فرود آور. و اگر چنین نکنید، بشارت سرنوشتی مانند سرنوشت شاهزاده مکار و شرور ولیعهد سعودی محمد بن سلمان آل سعود را به شما می‌دهم، به کجا می‌توانید بگریزید؟!

زنگ «ساعت صفر» کووید همزمان و به یک‌باره برای تمام کسانی که خود را از مکر کید متین الهی، در امان می‌پندارند، به صدا درآمده‌ و جنگ شدید کرونایی آغاز گردیده‌است، شی جین با نظر به اینکه شما حوادث ناشی از کید سرسخت الهی کووید را پنهان می‌کنید، منتظر مانده و خواهیم دید، وضعیت «کووید صفر» در شانگهای ادامه خواهد داشت یا او شما را با یک حمله دسته جمعی که تصورش را هم نمی‌کنید، غافلگیر خواهد کرد؟ چون روی «کووید صفر» اصرار داری، ولی پروردگارم مُصِّر است که تمام کافران لجوج و سرکش را به شدت عذاب نماید، قدرت و جبروتشان هر چه که باشد، قادر به مقابله با کوچک‌ترین لشکر مجهز خدا در کتاب که با فرمان خداوند یاری می‌شوند، نیستند. فقط اینکه به شما بشارت می‌دهم، سپاهی جدید و نیرومند الهی، مُسری نیست، بلکه به صورت مستقیم از هوا شما را مبتلا می‌کند. کووید مرگبار که راه گریزی از آن نیست، هر جا که باشید، به کسی که خدا بخواهد، دست می‌یابد و او را گرفتار می‌کند. یا او را عذاب می‌کند و یا باعث مرگش شود حتی اگر در برج‌های محکم و بلند باشید. او مکر خود را تغییر داده است و دیگر نیازی به فاصله‌گذاری اجتماعی نیست، حتی اگر مجرمان فرار کرده باشند و هریک از آنان به بالای کوهی گریخته باشند، کید متین الهی کووید به آنان دست می‌یابد، جناب شی جین، رئیس‌جمهور چین! و به‌زودیِ زود از مردم جهان درخواست کمک خواهید کرد اما آنان نه به شما و نه به خودشان کمکی نمی‌توانند بکنند، مجرمانی که در برابر خداوند حقیر و کوچک هستند.
ای تصمیم‌گیرندگان و رهبران مجرم بشریت، هرگز چنین نیست، راه فرار و پناهگاهی وجود ندارد! ای ملت چین [به صورت خاص] و ای تمام ملت‌های جهان [به صورت عام]، قبل از آنکه شب از روز پیشی گیرد، به‌سوی خداوند واحد قهار بگریزید، هیچ‌کس در عالم وجود نمی‌تواند در برابر عذاب شدید خداوندی که پروردگار من و شماست، به کارتان بیاید، راهی ندارید مگر گریختن به‌سوی خدا. راه فرار و پناهگاهی برای گریز از عذاب خدا وجود ندارد، مگر فرار به‌سوی خود خدا، پس به‌سوی خداوندی که پروردگار من و شماست بگریزید که من از سوی او برای شما بیم‌دهنده‌ای آشکارم!
شاید یکی از استهزاکنندگان خلیفه‌ی خدا مهدی بخواهد بگوید: «ناصر محمد یمانی، به «نشانه هشدار» به بن سلمان، بسنده کن و بگذار ببینیم آیا بعد هشداری که به او داده شد، به آن سرنوشت گرفتار گردید؟ همین برای موعظه و عبرت گرفتن تصمیم‌گیرندگان بشر و خردمندانی که اهل عبرت باشند، کافی است. چون ما از هشدارهای شتاب‌گیرنده و پی‌درپی تو به او در ماه ژانویه و سپس اعلان از پا در آمدنش در ماه فوریه با مرگ بالینی توسط کووید مرگباری که به گمان تو راه گریزی از آن نیست، باخبر هستیم. آیا هنوز تحدی تو برای ظاهر شدن ملک سلمان و ولیعهدش محمد بن سلمان بر صفحه تلویزیون سعودی و سخن گفتن در مورد رویدادهای جهانی که بعد از تاریخ سوم فوریه 2022 رخ داده‌اند، پابرجاست؟ تو زمانی که رئیس‌جمهور ترکیه رجب طیب اردوغان از سعودی دیدار می‌کرد، بیانیه‌ای صادر کردی و اعلان نمودی شبکه‌های خبری و خبرنگاران ، منتظر برگزاری کنفرانس خبری محمد بن سلمان، بعد از دیدار اردوغان نباشند و فتوای تو در مورد عدم برگزاری کنفرانس مطبوعاتی توسط محمد بن سلمان، واقعاً اتفاق افتاد. انگار به درستی آن یقین داشتی و خبر از پا درآمدن محمد بن سلمان با کووید مرگباری که به زعم تو راه گریزی از آن نیست، واقعاً از نزد پروردگار عالمیان آمده‌است. از زمان اعلان تو در مورد از پا درآمدن سلمان و محمد بن سلمان تاکنون، نه ولیعهد سعودی محمد بن سلمان و نه پدرش ملک سلمان، به صورت زنده با صدا و تصویر در انظار حاضر نشده‌اند. آیا تحدی‌های تو همچنان ادامه دارد و دایره این عذاب در حال گسترش است؟»*
خلیفه‌ی خدا مهدی پاسخ داده و می‌گوید: البته که این‌طور است و به امر خداوند سخت‌کیفر، تحدی‌ها همچنان ادامه دارند و منتظر مانده و خواهیم دید که خداوند با اعضای ستاد حکومتی «متوفی محمد بن سلمان» که این نمایش‌ها و صحنه‌سازی‌ها را ترتیب می‌دهند و با فرمان خدا ستیزه کرده و در برابر آن استکبار می‌ورزند، چه خواهد کرد. وای بر کسانی که از نقاب‌هایی استفاده می‌کنند که آن‌قدر واقعی به نظر می‌آیند که انگار خود ملک سلمان و محمد بن سلمان هستند، اما صدا باعث رسوا شدن کسانی می‌شود که نقش ملک سلمان و محمد بن سلمان را بازی می‌کنند.
خلیفه‌ی خدا مهدی ناصر محمد یمانی، پیشتر فتوا داده بود که خداوند ولیعهد سعودی محمد بن سلمان را مایه عبرت گروهی از رهبران و تصمیم گیرندگان بشر قرار می‌دهد که اهل عبرت گرفتن باشند. شی جین عبرت نگرفت با اینکه اولین کسی بود که فهمید در آغاز ماه فوریه و قبل از اینکه محمد بن سلمان برای شرکت در مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی المپیک سال 2022 چین، به آن کشور سفر کند، چه اتفاقی برایش افتاده‌است. از قبل به بازیگرانی که نقش محمد بن سلمان و پدرش را بازی می‌کنند و به مجریان و کسانی که دستور آن را می‌دهند و همچنین به کسانی که بازدیدها را انجام می‌دهند تا مردم را از تصدیق نشانه‌های انذاری باز دارند که از نزد خداوند عالمیان می‌آیند، هشدار دادیم. ای عجب از جماعت عرب و غیر عرب! آیا تصمیم‌گیرندگان [اعم از بازدیدکنندگان و میزبانان] از این دروغ بزرگ که در سطح رهبران و تصمیم‌گیرندگان بزرگ در حال اجراست، شرم نمی‌کنند؟
قبل از اینکه ناگهان خود را در آتش بیابند، از خدا تقوا کنند. چطور با اینکه می‌دانند خلیفه‌ی خدا مهدی ناصر محمد یمانی، به حق از راستگویان است، خود را از مکر خدا در امان می‌پندارند، من مانند شما تنها انسان و بنده‌ای از بندگان خدا هستم. چطور خود را از مکر خداوند واحد قهاری در امان می‌پندارند که حق انتخاب و برگزیدن [خلفا] با اوست؟ آنها اختیار ندارند که به جای خداوند، خلیفه‌ی خدا مهدی منتظر را انتخاب کنند، خداوند بزرگ از آنچه که برایش شریک گرفته می‌شود منزه و والاتر است.

ای مردم عالم، اگر ناصر محمد یمانی راست بگوید و خلیفه‌ای باشد که با فرمان خداوند واحد قهار برای این امر انتخاب شده‌است، شما از دعوت خلیفه‌ی خدا رو می‌گردانید. من سال‌ها در برابر مجرمان مستکبر شما صبر پیشه کردم. در برابر کسانی که در این دعوت [که رحمتی برای مردم عالم است] اندیشه نکرده و از آن رومی‌گردانند، سال‌ها صبر کرده و برای هلاکتشان عجله نکردم، شاید هدایت شوند. اما صبر و بردباری من باعث بیشتر شدن استکبار و غرور آنان و تلاششان برای بازداشتن مردم از نشانه‌های تصدیق خلیفه‌ی خدا مهدی ناصر محمد یمانی شد. صبرم تمام شد، پس کارم را به خدا می‌سپارم تا اگر بخواهد عذابتان کند و اگر بخواهد شما را ببخشد و هدایتتان نماید. چطور خداوند کسانی را که از انابه و درخواست هدایت قلب و بخشایش گناهشان رو می‌گردانند، عذاب نکند؟
من به‌خاطر خودم عصبانی نیستم و تنها انسانی مانند شما هستم! هیچ کاری به دست من نیست، بلکه تمام امور به دست خداوندی است که پروردگار من و شماست ولی از دست کسانی که برای خدا، عظمت قائل نیستند، به شدت عصبانی هستم، مستکبرانی که طبق آیات محکم کتاب، در پیشگاه خداوند بسیار حقیر هستند و پروردگار عالمیان در روز قیامت ارزشی برایشان قائل نمی‌شود. پس منتظر مانده و خواهیم دید خداوند به چه کسی عزت داده و چه کسی را خوار می‌کند؟ اگر کسی از شما که به دنبال عزت است، این فتوای خداوند صاحب عزت است که می‌فرماید:

{الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَيَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا ‎(139)‏} صدق الله العظيم [سورة النساء].
و تصدیق فرموده خداوند تعالی:

{وَلَا يَحْزُنكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ‎(65)‏ أَلَا إِنَّ لِلَّهِ مَن فِي السَّمَاوَاتِ وَمَن فِي الْأَرْضِ وَمَا يَتَّبِعُ الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ شُرَكَاءَ إِن يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّا يَخْرُصُونَ ‎(66)‏ هُوَ الَّذِي جَعَلَ لَكُمُ اللَّيْلَ لِتَسْكُنُوا فِيهِ وَالنَّهَارَ مُبْصِرًا إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَسْمَعُونَ ‎(67)‏ قَالُوا اتَّخَذَ اللَّهُ وَلَدًا سُبْحَانَهُ هُوَ الْغَنِيُّ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ إِنْ عِندَكُم مِّن سُلْطَانٍ بِهَٰذَا أَتَقُولُونَ عَلَى اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَ ‎(68)‏ قُلْ إِنَّ الَّذِينَ يَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ لَا يُفْلِحُونَ ‎(69)‏ مَتَاعٌ فِي الدُّنْيَا ثُمَّ إِلَيْنَا مَرْجِعُهُمْ ثُمَّ نُذِيقُهُمُ الْعَذَابَ الشَّدِيدَ بِمَا كَانُوا يَكْفُرُونَ ‎(70)‏} صدق الله العظيم [سورة يونس].
خدایا، ابلاغ کردم و شاهد بودن خداوند کافی است و بدترین جنبندگان عرب و غیر عرب درخواهند یافت که عاقبت [خیر] از آن چه کسانی است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:

{وَقَدْ مَكَرَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ فَلِلَّهِ الْمَكْرُ جَمِيعًا يَعْلَمُ مَا تَكْسِبُ كُلُّ نَفْسٍ وَسَيَعْلَمُ الْكُفَّارُ لِمَنْ عُقْبَى الدَّارِ ‎(42)‏} صدق الله العظيم [سورة الرعد].
وسلامٌ على المُرسَلين والحمد لله رب العالمين.
ای جماعت انصار و ای انصار خداوند واحد قهار در نقاط مختلف جهان، این بیان را از راه تمام وسایل تبلیغاتی در تمام پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی و شبکه‌های اجتماعی و وسایل ارتباط جمعی و خبری از هر نوعی، منتشر کنید. با تمام توانتان صفحات اجتماعی را با این بیان پر کنید و خسته نشده و آرام نگیرید و تنها به دنبال افزودن بر توشه ایمان و استوار ماندن بر تصدیق وعده الهی باشید. شما در میان امتی هستید که بدترین مخلوقات خدا در بین آنها هستند و همچنین برخی از بهترین مخلوقات خدا میانشان‌اند.
خداوند به زودی سرای فاسقان را به شما نشان خواهد داد و فرجام نیکو از آن متقیان است و زمين از آن خداست، آن را به بندگان صالح خود خواهد داد و در اين سخن، وعده خدا و پیام روشن او برای قومی آمده‌است که خداوند یکتا را بدون گرفتن شریک عبادت می‌کنند. وعده‌ی خدا فرا رسیده‌است و خداوند سبحان به وعده خود عمل می‌کند، تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَلَقَدْ كَتَبْنَا فِي الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ ‎(105)‏ إِنَّ فِي هَٰذَا لَبَلَاغًا لِّقَوْمٍ عَابِدِينَ ‎(106)‏} صدق الله العظيم [سورة الأنبياء].
و تصدیق وعده خداوند در آیات محکم قرآن عظیم، آنجا که می‌فرماید:

{وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِكَ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ ‎(55)‏} صدق الله العظيم [سورة النور].
و سلام بر رسولان الهی و الحمدلله رب العالمین، خداوند مرا کافی است، هیچ معبودی جز او نیست، تنها بر او توکل کرده‌ام و او پروردگار عرش بزرگ است، خداوند سرپرست شماست! چه سرپرست خوبی و چه یاور نیکویی! بازگشت همه به‌سوی اوست و همه کارها به‌سوی خدا بازمی‌گردد. از خداوندی که پروردگار من و شماست تقوا کنید و بدانید او بر همه کاری تواناست.
و سلام بر بندگان برگزیده خداوند و کسانی که به نیکی تا یوم الدین از آنان پیروی می‌کنند و خواهند دانست که خداوند بهتر است یا آنچه که با او شریک می‌گیرند؟ پاک و منزه است خداوند بزرگ، مالک ملک و تمام ملکوت، ملک را به هرکس بخواهد، می‌بخشد و از هرکس بخواهد، می‌گیرد. پاک و منزه است خداوند بزرگ، پروردگار من و شما. به هرکس که او را دوست بدارد عزت می‌دهد و هرکس را که با او دشمنی کند، ذلیل و خوار می‌گرداند و خداوند را آن‌گونه که شایسته‌ی اوست، نشناخته‌اند و خواهند دانست که بازگشت امور به‌سوی خداوند است و فرمان خدا همواره روی حساب و برنامه‌ی دقیقی است و به مرحله‌ی اجرا درمی‌آید.
وسلامٌ على المُرسَلين والحمدُ لله ربّ العالمين.
خليفةُ الله على العالم بأسِره الإمام المهديّ ناصر محمد اليمانيّ.
* دایره عذاب در حال گسترش است و مستکبران را یکی پس از دیگری، در بر خواهد گرفت

======== اقتباس =========
اخرین به روز رسانی: 24-06-2022 07:28 PM